VIP’s

Het kan niet op.  Vandaag werd onze dochter (en wij dus ook een beetje) gebombardeerd tot VIP.  Deze voormiddag deed ze het nog wat rustig aan, maar tegen de middag werd het druk in ons huisje.  De loodgieter was nog maar net klaar met het herstellen van een lek in de badkamer (1 douche is immers genoeg) of daar stond al een reporter van atv aan de deur.  We hadden de vraag gekregen of ze ons mochten interviewen en wat zeg je dan…?

Deze avond konden we de reportage al bekijken op televisie.  Onze prinses lijkt een geboren televisiester.  Ze heeft het goed uitgelegd.  Ik merkte echter wel dat die reporters soms zinnen een beetje uit hun verband trekken.  Wij gaan echt wel af en toe op vakantie, maar buiten Villa Rozerood zijn er niet zoveel echt helemaal aangepaste verblijven.  Ze hebben alleen het eerste deeltje van de zin weg gelaten.

Nadien kwam onze nieuwe auto voor de deur gereden.  Met de limousine werden we naar de cinema gereden (en reed de echtgenoot met de auto en de rolstoel achter de drie limousines) en daar koos onze held voor ‘de smurfen’.  We installeerden ons met de snoepjes en een drankje en genoten van het verhaal.  Na de voorstelling reed de limousine deze keer manlief en dochter terug en nam ik onze auto.  Het verschil tussen die twee wagens is toch wel een klein beetje groot.

In Casa Ametza lagen ondertussen de pannenkoeken al te wachten en konden we nog wat bijbabbelen met sommige andere ouders.

Nu is onze held weer heel erg moe en ligt ze op bed (dat we naar de woonkamer rolden) nog wat tv te kijken, morgen volgt er immers nog een nieuwe fijne dag.

4 gedachten over “VIP’s”

  1. Nu ben ik toch wel een beetje jaloers ,met een limousine rondgereden worden, naar de cinema gaan met snoep en een drankje ,en dan nog als een diva op tv komen .Maar het is jullie echt wel gegund hoor! groetjes Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *