‘k Zag twee beren…

Gisteren was een minder fijne dag.  In plaats van een half dagje ziekenhuiscontroles, werd het een hele dag.  Sinds lang was ook het prikken van de poort niet gelukt en mochten ze dit op de dageenheid ook eens proberen.  Gelukkig konden ze daar de poort wel vinden, want ze bleek weer eens op wandel gegaan.  De rest van de dag hielden we het dan maar rustig door nog even te gaan wandelen en spelletjes te spelen.  Ook kregen we nog bezoek van Lesley van Bring a Smile.  Zij heeft er vorig jaar voor gezorgd dat de helden van ketnet bij de dochter op bezoek kwamen.

Vandaag stonden er weer fijne dingen op de planning.  In de voormiddag mocht onze prinses koekjes gaan bakken en na de middag trokken we naar de Olmense Zoo.  Hier waren we nog nooit geweest, maar we waren blij verrast toen we sommige delen van het park zagen.  Het berenbos met zijn bewoners was echt wel de moeite.  Een witte wolf en een roedel vossen zie je immers niet elke dag.  Onze held kreeg echter al vrij snel pijn, dus zijn we na een kleine twee uurtjes maar terug richting Brasschaat gereden waar ze  kon liggen om haar been tot rust te laten komen.

Ikzelf ben samen met de buurvrouw ondertussen nieuwe plannen aan het maken.  Onze oorspronkelijke blogvriendschap is na een hele tijd geëvolueerd tot een echte vriendschap waarbij je mekaar begrijpt met een half woord en dat mogen we natuurlijk niet laten verwateren.

2 gedachten over “‘k Zag twee beren…”

  1. Dat vindt ik nu spijtig wij gaan morgen naar de Olmense zoo,ik had jullie nog eens graag gezien ,als je er nog eens komt laat eens een seintje we wonen er maar paar kilometer van af.Of kom gewoon eens langs voor een kopje koffie.Groetjes van Suzanne en Guy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *