Shoppen

Gisteren kwam kleine grote zus terug van haar eindejaarsreis naar Berlijn en waren we weer met vier. Ze had een koffer vol verhalen mee en heeft de eerste paar uur dan ook niet gezwegen.  In vaak heel kleurrijke bewoordingen werden we op de hoogte gebracht van al haar wedervaren.

In de namiddag gaf de buurvrouw van een paar huisjes verder ons een tip over een stoffenwinkel en de vrouwen hier in huis waren niet meer tegen te houden.  Een klein gezellig stoffenwinkeltje waar je met vriendinnen kan bijkletsen bij een tas koffie of thee is een leuk concept.  Jammer dat zoiets nog niet in onze thuisstreek bestaat.

Brasschaat ligt ook niet zo ver van Wijnegem en wie Wijnegem zegt, zegt ook shopping.  Het was jaren geleden dat we er nog waren en heel wat was dan ook veranderd.  Mijn dochters hebben echter wel een paar héél interessante winkels ontdekt en zijn vast van plan om nog eens terug te komen.  De jongste vond eindelijk een winkel waar ze haar favoriete legodozen verkopen (en kocht dan ook meteen van haar spaarcenten één van de grootste dozen) en dochter twee (en ik toch wel een beetje) werd lyrisch toen ze een paar winkels met knutsel- en bakspullen binnen stapte.

Voor onze held is het shoppingcenter echter veel te groot, ze kreeg weer pijn en aangezien we ’s avonds nog verwacht werden voor een afscheidsmaaltijd, werd het tijd dat ze nog wat kon liggen.

Jammer genoeg heeft ze van het  eten niet kunnen genieten.  We weten dat avondactiviteiten voor onze prinses moeilijk zijn.  Haar lichaam geeft dan duidelijk aan dat het genoeg is geweest en ook nu was het niet anders.  We legden haar dan maar weer in bed en hielden contact via de gsm.

Zelf sloten we de laatste avond af met een fijne babbel bij de buren.  Vandaag is het een dag van opruimen, inpakken en verrekken.  Het was een fantastische week waarin we genoten van mooi weer, mega-uitstappen en fijne mensen.  We zullen Villa Max zeker aanraden aan gezinnen met een heel zwaar ziek kind en voor de andere gezinnen die uit de boot dreigen te vallen, maar wel een aangepast huisje nodig hebben, is er nog Casa Ametza om eens op vakantie te gaan.  Voor ons verdient deze vakantie alvast een dikke duim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *