De Max

Als er één ding is dat we de voorbije jaren geleerd hebben, dan is het wel om elk goed moment met beide armen te omarmen.  Op dit ogenblik zit ik dan ook op het terras van ons volledig aangepaste vakantiehuisje in het zonnetje.

Een maand of twee geleden las ik ergens iets over Villa Max.  Dit is een organisatie die gezinnen met een heel zwaar ziek kind op vakantie laat gaan.  We waagden onze kans en bijna onmiddellijk kreeg ik te horen dat we met ons gezin de eerste week van de paasvakantie welkom waren.  Nu logeren we dus in Brasschaat, midden in het groen.

Villa Max zorgt er ook voor dat we op uitstap kunnen.  Vandaag trokken we voor een paar uurtjes naar Technopolis.  Onze held vond het super.  Het enige minpuntje was dat er veel te veel te ontdekken was als je het maar een paar uurtjes vol houdt.

De rest van de week staan er nog een paar leuke dingen op het programma.  Nu ligt prinses te rusten zodat ze de komende dagen met volle teugen kan blijven genieten van alles wat kan.  En wij, wij genieten mee …

2 gedachten over “De Max”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *