Lang

Vandaag rondden we de kaap van drie weken ziekenhuis en we zijn nog lang niet thuis. Dit jaar alleen hadden we al zeven ingrepen, was onze prinses negen keer opgenomen, maakte ze één verblijf op intensieve zorgen door en werden er talloze keren, röntgenfoto’s, (pet)ct-scans, mri’s en echo’s gemaakt. Dagkliniek stond bijna elke week op de planning en bij de dokters hebben we een lopende rekening. Het vraagt een ontzettend grote inzet van ons hele gezin om dit te kunnen bolwerken. Het water staat ons bijna tot aan de lippen.

Dit verblijf maakt het er allemaal niet eenvoudiger op. Er komen steeds zorgen bij. Het is te veel geworden om alles zelf te kunnen blijven doen. De stress en de spanning eisen hun tol en toch doen we voort. We moeten wel. Er is geen weg terug.

We kunnen er alleen maar op vertrouwen dat ook deze storm ons niet klein kan krijgen.

3 gedachten over “Lang”

  1. Sam & ik willen jullie via deze weg allemaal een warm hart onder de riem steken. De voorbije weken was het steeds even ‘schrikken’ wanneer ik een mail zag binnen komen van deze website. We hopen keer op keer op het goede nieuws dat jullie allemaal zo hard verdienen; En dat is de weg naar beterschap & herstel. Blijf er samen voor gaan. Samen staan jullie sterk, dat hebben jullie reeds bewezen. En achter jullie? Staan nog zoveel mensen samen die graag wat van dat water weg scheppen. Knuffel!

  2. Gertjan heeft het zo mooi verwoord dat ik mij daar alleen maar kan bij aansluiten. Schrik en hoop bij elke binnenkomende mail. Slikken of tranen verbijten of zo blij met een familiefoto of foto van de lachende vriendinnen. We leven heel hard met jullie mee!
    Warme knuffel.

  3. Lieve mensen,
    Waarom komt er steeds meer bij? Ik hoop toch echt dat jullie over korte tijd naar huis mogen, naar de rest van het gezin! Ik duim voor en denk veel aan jullie. Heel veel warme knuffels vanuit Nederland!xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *