Toveren

Waar zitten Harry Potter en Merlijn wanneer je ze nodig hebt? Waarom komt Tinkelbel niet even langs met haar elfenstof. Kan er bij onze prinses geen goede fee langs komen die alle problemen oplost? 

Ik wil graag in sprookjes geloven, maar weet ondertussen dat ze niet bestaan. Integendeel zelfs, op dit moment lijkt het of we midden in een nachtmerrie zitten waaruit we niet kunnen ontwaken.

Artsen overleggen, zoeken uit en proberen, maar lijken met hun rug tegen de muur te staan. Ze willen zo graag dat ze naar huis kan, maar zoals ze nu is, kan het gewoon niet. Ondertussen wordt het afscheid van het kinderziekenhuis wel voorbereid. Thuisbegeleiding wordt opgestart, er wordt uitgezocht welk team ons verder kan ondersteunen, extra zuurstof zal aangevraagd worden en de huisarts wordt ingeschakeld.

Wij kunnen enkel omarmen, zachte knuffels geven en haar liefhebben. Mijn ogen slorpen haar gezicht op, mijn hart bonst bijna uit mijn lijf, mijn armen willen haar dragen en mijn hele lijf wil haar vasthouden.

Mijn lieve dappere held, toen je geboren werd, hield ik op slag van jou en ik wil nog heel lang van je houden. Maar de klok tikt en de tijd gaat verder. Ik hou zoveel van jou en ik breek

12 gedachten over “Toveren”

 1. Woorden schieten te kort, wat een dappere meid en wat een dappere ouders wat een dappere zussen en broer, wat een harde strijd! met heel ons hart en gedachten zijn we bij jullie! Veel moed! Liesbeth

 2. Lieve Ilse
  Wat breekt mijn hart 😢😭😭
  Ik stuur jullie in gedachten alle liefs, alle warmte, alle kracht en een hele hoop moed! Elfenstof heb ik helaas niet en toverkracht ook niet, maar wat had ik het graag om jullie te helpen!!!
  Ik voel met je mee! In gedachten knuffel ik jullie allemaal !!! Keihard in onze gedachten, gebeden en harten, dag en nacht!
  Xxx

 3. Hartverscheurend. Wat een beproeving voor jullie allemaal. Heel veel sterkte en moed. En hopelijk een oplossing om de pijn voor Elseline draaglijk te houden. Geen woorden voor.

 4. We wensen jullie veel sterkte en moed. We hopen op mooie en pijnloze momenten . Sterkte aan jullie allemaal
  Barbara, Lode en patrick

 5. Lieve Elselien
  al heel veel aan jou en je familie gedacht!
  Nog veel moed en sterkte gewenst aan iedereen

 6. Mijn hart breekt als ik dit lees. Maar ook voel ik zoveel liefde.
  Heel veel sterkte en liefs,
  Stefanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *