kleine dromen

Volgende week donderdag wordt Elselien 13 jaar.  Mijn kleine meisje is langzaam maar zeker aan het verdwijnen, maar in de plaats is er een prachtige jongedame aan het komen.  We zouden haar verjaardag gaan vieren in Villa Rozerood, maar het is heel onzeker aan het worden dat dit zal lukken.  Vandaag kwam de orthopedist langs en hij had iets minder goed nieuws.  Uit de kweek die ze tijdens de operatie  genomen hadden van het weefsel rond het materiaal, zijn ook nog een paar beestjes gekomen.   Dit zal dus wel even duren voor iedereen met een gerust hart durft te stoppen met alle antibiotica.  De kans is dus heel groot dat de verjaardag in het ziekenhuis zal gevierd worden.

Elselien zelf verlangt nochtans niet veel.  Toen ik haar vroeg wat ze graag zou doen of hebben als ze uit het ziekenhuis kwam, gaf ze als antwoord:  eens naar de film gaan met ons zessen en zijzelf wil dan de film kiezen.  We zullen wel een filmzaal moeten kiezen, waar rolstoelen ook een deftige plaats hebben (leve kinepolis op dit vlak!) en nadien wil ze een hamburger gaan eten.  Qua wens is dit wel heel bescheiden, maar ze heeft al zoveel gewone dingen moeten missen, dat ze hier echt naar uitkijkt.  Daarnaast wil ze ook wel eens naar de Efteling en naar Disneyland, maar dat zal er ook nog wel eens van komen (als we weer wat gespaard hebben …)

7 gedachten over “kleine dromen”

  1. We blijven duimen dat die verdomde rotbeesten eindelijk deze mooie en lieve jongedame met rust laten !! X


  2. Als ze die beesten overmeesterd heeft kunnen we allemaal iets storten.om jullie naar Efteling of Disney te krijgen 🙂

  3. We zullen zo blij zijn om Elselien te zien beter worden. Van het ogenblik dat een tripje Efteling of Disneyland er in zit zullen we met plezier over de brug komen om dit mede mogelijk te maken voor jullie alle zes!!

  4. Wij doen ook mee om haar droom waar te maken met héél veel plezier als iemand het verdiend zijn kullie het wel,en die lelijke beestjes die gaat jullie superheld wel overwinnen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *