droomreis

Mijn lieve meisje,

Jij had een droom, jij had nog één grote wens, al vier jaar lang. Reeds vier jaar geleden droomde jij er van om eens te logeren in het grote roze Disneyhotel. Er werden toen plannen gemaakt en jouw wens werd geboekt. En toen ontwrichtte een lelijk virus ieders leven en ging de wereld op slot. Heel langzaam raakte dat virus min of meer onder  controle, maar het hotel heropende niet. Een grondige renovatie stond op de planning van de bazen van de muis met de grote oren. In september drieëntwintig kon er eindelijk terug geboekt worden, want de heropening in jauari kwam er aan. Jouw droom kwam weer een stapje dichterbij. Niet wetende wat de toekomst zou brengen, waagden we de sprong en we boekten een kamer in dat prinsessenhotel. Je telde de maanden en weken af naar februari. Helaas, de tijd haalde je in.

Deze week reisde ik samen met één van jouw en één van mijn beste vriendinnen naar jouw droomhotel. We werden in de watten gelegd, de kamer overtrof onze stoutste dromen en zelfs het zwembad bleek een toegankelijk pareltje. Je zou genoten hebben van de eerste tot de laatste minuut. En wij, wij genoten ook. We lachten en hadden plezier, we huilden en omarmden elkaar. We gingen op de foto met Stitch en ook jij ging voor de allerlaatste keer met jouw favoriete blauwe beest op de foto. Stitch omarmde mij en omarmde jou. De medewerkers probeerden ongezien hun tranen weg te vegen en ook sommige omstaanders werden stil bij het zien van jouw foto en jouw knuffelmuis. Je ging mee op de Disneytrein en werd trots vastgehouden door de lievelingsprinses van jouw kleine grote zus. 

Mijn lieve meisje, het waren intense harde, maar warme dagen samen met jou en de twee vriendinnen. We reisden jouw laatste reis, ik  maakte jouw droom waar en liet jouw vlindersteentje achter aan de voet van het kasteel.

Vlieg mijn lieve meisje, laat jouw betoverende verhaal verder de wereld veroveren. Mijn prinses, mijn knuffelmie, mijn zottemuts, je hoorde er bij te zijn, je werd zo hard gemist, je wordt zo verschrikkelijk hard gemist.

9 gedachten over “droomreis”

 1. Dat heb je zo mooi verwoord, Ilse.
  We voelen mee met jou en we zien waar Elselien haar dapperheid
  en kracht vandaan haalde!
  Je bent een prachtvrouw en prachtmoeder. ❤️

 2. Wat moet dat weer gepikt en gesneden hebben in uw hart Ilse… Maar wat mooi!
  Je lieve schat zal trots en dankbaar naar haar mama kijken ❤️
  Nog veel goede moed en liefde gewenst ❤️

 3. Ilse, wat bewonderens waardig en moedig van jou !
  Heb de foto’s gezien ‘zo mooi ‘met de lieve disneyfiguren en de vrienden van Elselien .
  Ze zal zeker blij en fier zijn, dat jij haar wens hebt vervuld.

 4. Elselien zal van hierboven haar droomreis met jullie meegemaakt hebben. Je hebt het beste van jezelf getoond. Je was een prachtverpleegster en top mama voor Elselien.
  Heel veel moed voor jullie gehele gezin.💚✨

 5. Geweldig dat jullie de moed hadden dit zonder haar te doen. Dit laat ook zien wat een sterkte ondanks de pijn dat jullie hebben. Vlieg Elselien vlieg meisje …..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *