droomweekend/droomfeest

Het voorbije weekend was fijn.  Het weekend was super, het weekend was fantastisch.  Het begon nochtans niet zo goed.  De ziekenwagen die ons rond half drie zou komen halen, was pas om vier uur aangekomen in het UZ.  Het verkeer op de weg was die vrijdag een totale ramp.  Uiteindelijk waren we pas na vijf uur thuis.  Het was dus nog even stressen, want om zeven uur begon het eerste feestje.  Nonkel Erik en nonkel Wim waren tien jaar samen en dit wilden ze vieren.  Iedereen was héél blij dat ook Elselien even mee is komen vieren.

Zaterdag hebben we er dan maar een rustig dagje van gemaakt, voor de dochter dan toch, voor ons was het iets minder kalm aan doen.  Elselien moest immers klaar zijn voor het feest van zondag.

Zondag zijn we eerst naar oma en opa in Antwerpen gereden.  Het was fijn om nog eens bij hen langs te kunnen gaan.  Daar heeft Elselien dan nog een uurtje gerust voor we naar het grote Droomfeest gereden zijn.  Make a wish bestaat dit jaar 25 jaar en dit werd gevierd in Oostmalle.  De dochter straalde en ook al was ze doodmoe en viel ze op de terugweg in slaap, ze was zo blij dat ze er bij kon zijn.  Ze zag heel wat bekenden terug uit villa Rozerood, een cliniclown die nu vermomd was al gewoon medewerker en zelfs verpleegster Kaat die blijkbaar ook vrijwilliger is van Make a Wish.

IMG_0026IMG_0028 IMG_0030 IMG_0032 IMG_0034 IMG_0037 IMG_0041 DSC00981 DSC00987

Nu staat de valies klaar voor morgen.  Het is een stap in het onbekende.  Onze dappere dochter is er helemaal niet gerust op, maar hopelijk kunnen we morgenavond weer een positief verhaal neerschrijven en wordt Gent de start van een hoopvolle revalidatie.

8 gedachten over “droomweekend/droomfeest”

  1. Zo’n tof weekend zeg! Dat zag er inderdaad heel leuk uit! Blij dat jullie genoten hebben! Ik wens Elselien een vlotte revalidatie toe! Dikke zoen, Sofie xxx

  2. Dat zijn vitamientjes hé. Content voor jullie ! En goede moed voor morgen met een ‘boekentas vol goede hoop’! Ik blijf duimen.

  3. Na dit droomweekend met volle med beginnen aan de volgende fase zodat er nog heel wat droomweekends komen
    Aan Elselien wens ik een voorspoedige revalidatie
    groetjes tante Lieve

  4. Op de foto met KRIS WAUTERS wie droomd daar nu niet van ik in elk geval wel JALOERS!!!!!! Zo te zien hadden jullie een geweldig weekend ,weer hele mooie foto’s van jullie gezinnetje.Nu op naar de revalidatie dat gaat die superheld van jullie ook weer goed doen ,wij DUIMEN Goetjes van Suzanne en Guy

  5. Dat was ginder blijkbaar een hele leuke boel. Super, dat je dat allemaal hebt kunnen meemaken. En nu de batterijtjes opgeladen zijn, mag UZ Gent zich opmaken voor de komst van een heel bijzondere dame, nl Elselien ! Ik wens jullie een succesvolle revalidatie toe ! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *