inpakken

IMG_0020

De voorlaatste dag is een dag geweest van inpakken, afspraken maken, overleg en … kaartjes van de muren halen.  Elselien heeft gedurende de voorbije maanden maar liefst 591 kaartjes gekregen.  Dat is een enorme stapel als je die ziet liggen in de doos.  Al die kaartjes hebben er wel mee voor gezorgd dat ze in de mooiste kamer van het ziekenhuis lag, de kaartjes lieten mensen stil staan om de muren te bewonderen, al die post liet mensen een babbeltje slaan.

IMG_0023

Een heel groot deel van al die post kwam van onbekenden.  Wij vinden het ongelooflijk dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om naar een kind dat ze van haar noch pluim kennen, toch iets te sturen, gewoon omdat ze geraakt worden door een klein berichtje in de krant of in hun tijdschrift.  Ik zou hen allemaal persoonlijk willen bedanken, maar dat is wat moeilijk.  De kaartjes kwamen uit alle hoeken van Vlaanderen, uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en zelfs Amerika.

IMG_0024

Maar toch, Dank je wel lieve mensen voor al die mooie woorden, foto’s, wensen, groeten en knuffels.  Elselien heeft ze allemaal persoonlijk uit de envelop gehaald en gelezen en alle, maar dan ook alle kaartjes hebben op de muren mogen hangen en fleurden die lange maanden mee op.

 

3 gedachten over “inpakken”

  1. Ik wens jullie een rustige laatste nacht in Jette, een fijn weekend thuis en daarna een goede start in Gent. Ik zie Elselien zeker nog eens op bednet ! Een super dikke knuffel X

  2. Toch fijn voor Elselien dat ze zo geliefd is ik wens jullie een fijn weekend .En nu op naar de revalidatie zeker.Dikke knuffels uit laakdal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *