zorgen

20160506_194008

Plots is het op.  De zakken energie zijn leeg, de moed is spoorloos verdwenen en het optimisme is ook even zoek.  Ik ben moe, zo ontzettend moe.  Niet omwille van het zorgen voor onze held, maar vooral omwille van de vele zorgen.  De hersenen stoppen nooit met draaien.  Af en toe zou ik zo graag mijn hoofd even af kunnen zetten zodat ik eens niet denk.  Daarnaast komt ook nog de fatale datum steeds dichterbij.  Het is een datum die me nu nog steeds angst inboezemt.  12 mei zal voor altijd een bibberdag blijven.

De voorbije dagen hebben we nochtans kunnen genieten van de energie van de zon.  We huldigden ons nieuwe huis in met een eerste barbecue met fantastische vrienden.  Zelfs de dochter genoot op haar manier mee en de andere kinderen vonden het te gek om zo nog eens samen te zijn.  We kijken uit naar het moment dat we er echt zullen wonen.

20160506_195636

Zaterdag konden we dan ook onze tweede auto verwelkomen dank zij het warme hart van voor ons totaal onbekende mensen die ooit vanuit hun verdriet toch een ongelooflijk mooi gebaar hebben gesteld.  Hun aangepast auto gaven ze gratis door aan een gezin dat hem kon gebruiken.  De enige voorwaarde was, dat hij zou doorgegeven worden als hij niet meer nodig was.  Zo is hij bij ons gekomen.  Wij zijn gezin vier dat er mee zal rijden en hopelijk kunnen we er nog heel lang mee rondtoeren.  Onze held vindt hem in elk geval fantastisch.  Nu nog vinden hoe we de radio moeten programmeren…  Qmusic is niet echt mijn ding heb ik ontdekt.

Ondertussen probeer ik er toch maar het beste van te maken.  Ik moet wel.  Hopelijk vind ik binnenkort weer wat meer rust in mijn eigen hoofd.

20160422_160406

 

5 gedachten over “zorgen”

 1. Ik ben wel heel blij jullie je zo blijven inzetten voor jullie dichter (s) want ze blijven gehecht aan elkaar en houden van elkaar als echte zussen. Dikke DUIM voor JULIE ALEMAAL

 2. He lieverd, moeilijk he?
  Objectief bekeken ook niet zo vreemd dat het ineens ‘op’ is, alleen lijk je dat zelf pas als laatste door te hebben als het zo ver is… Zo ging dat bij mij toch, toen.
  Weet dat er veel mensen aan je denken, je begrijpen en er voor je willen zijn.
  Dikke knuffel!

 3. Het is ook heel veel en heel zwaar en al heel lang…..
  Maar wat fijn van die auto 🙂
  We blijven kracht en positieve gedachtenkracht sturen samen met klassieke gebedjes en kaarsjes in de hoop dat alles samen jullie telkens weer de nodige steun geeft om alles aan te kunnen.

 4. Zo te begrijpen! En een mens kan lang op de tenen lopen, jij helemaal. Op een bepaald moment is de koek echt op. Pas op! Jij bent hard nodig en als jij inklapt, is er nog een groter probleem thuis.
  12 Mei is en blijft natuurlijk een rotdatum! Maar je bent nu alweer een stuk verder! Jullie hebben al heel erg veel doorstaan, dus dit gaat ook lukken.
  Lieve Ilse, ik ga jou een PB sturen met een paar data. We spreken heel snel wat af. Eerst moet Thim nu vrijdag geopereerd. Als alles mee mag vallen, probeer ik over een week of 3 wat af te spreken.
  xxx

 5. Hoh, jullie moeten al zo lang zo veel dragen en jij als mama zeker. Dat het vat dan op een gegeven moment – wanneer we het niet verwachten – leeg is, is meer dan begrijpelijk.
  Sturen je / jullie heel veel lieve gedachten, zeker ook voor die bewuste dag morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *