dikke pech

IMG_0001
Het is bijna niet te geloven, maar jammer genoeg is het wel zo. We gaan voorlopig niet naar Villa Rozerood. Ook maandag zullen we nog niet kunnen vertrekken. In het labo hebben ze immers ontdekt welk beest Elselien ziek maakt. In de poortkatheter zit een of andere stafylokok die nogal hardnekkig durft te zijn. Doordat de dochter samen met haar beest niet goed reageerden op de antibiotica die ze al kreeg, is er overgestapt op vancomicyne. Dit moet ze nu zeker 14 dagen intraveneus krijgen en ondertussen wordt er elke dag een nieuwe bloedtest gedaan. Wanneer er geen enkel beest meer te vinden is, stoppen ze dit medicijn een drietal dagen en hoopt iedereen dat de stafylokok weg blijft. Is de infectie na drie dagen weer terug, dan mot de poortkatheter er uit. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten, want dat zou betekenen dat er nog twee operaties nodig zijn in de nabije toekomst. Door de slechte lichamelijke toestand van ons meisje is dat nogal riskant. Het is dus weer maar eens afwachten en hopen, duimen, wensen en zorgen dat we niet gesmolten zijn tegen dan.
De temperatuur blijft hier waanzinnig hoog. Gelukkig heeft een lieve verpleegster ergens een ventilator in het één of ander hok gevonden, dus blijft het hier nog net te doen.  En de zee?  Die moet nog wat geduld hebben voor ze ons terug ziet…

5 gedachten over “dikke pech”

 1. Oh nee
  Nu om toch iets positief te kunnen zeggen…
  Marieke heeft op haar poort net dezelfde infectie ooit gehad en ook Vanco gehad intraveneus en dat heeft tien zijn werk gedaan, dus we duimen dat dat ook voor jullie zo zal zijn!
  Als de zee nog een tijdje moet wachten, zijn we met enig geluk misschien samen ginder 😉
  In ieder geval we duimen, duimen, duimen xxx

 2. Hallo,

  Wat jammer, ik had het jullie zo gegund.
  Potvolkoffie toch. We smeren onze duimen alvast terug in voor jullie kleine meid en blijven vanop een afstand ongelofelijk hard aan jullie denken.
  Lieve groeten en dikke, warme knuffel.

 3. Potverdorie toch!!! Wat een pech weer!!!
  Wel Elselien, er zit maar 1 ding op meisje : trek je bokshandschoenen aan en begin maar stevig te vechten tegen die…lelijke dinges…die …euh…straffe kokken;-) . En laat ze maar eens goed voelen wat voor een strijder jij bent , ‘mega- Elselien’.
  Je hebt al zo vaak bewezen dat je een strijdlustige meid bent. En strijdlustige meisjes zijn de echte winnaars.
  GO FOR IT GIRL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *