Hoera

Elselien is terug op kamer 33.  De dokter gaf rond half 11 groen licht nadat hij al een paar telefoontjes gekregen had van kids 2 dat ze Elselien daar misten.  Naar het schijnt waren ze zelfs al plannen aan het maken om haar te ontvoeren.  We hebben dan alle kaartjes van het raam gehaald, ook op intensieve werd het al een hele verzameling, en hier net hebben we ze bij de rest op de muur gehangen.  Er is alweer een hele wand vol.  Alle knuffels werden ingepakt, de overige spulletjes verzameld, de overbodige kabels en darmpjes werden verwijderd en toen was ze klaar voor vertrek.  We waren blij toen het bed door de deur rolde.  Hopelijk komen we daar niet te snel meer terug.  Ze heeft er nu gelegen in mei, juni, juli en augustus.  September slaan we met veel plezier over, net zoals oktober en alle volgende maanden.

IMG_0103

Na een ontvangst met open armen, is ze aan het bekomen van het tripje door de gangen.  Ze is nog heel snel moe, maar nu ze weer in haar eigen kamer ligt, zal ze er wel weer bovenop komen.

9 gedachten over “Hoera”

 1. Leuk nieuws! Mijn kaars, deze ochtend in de abdij heeft gewerkt en het is er één voor 9 dagen. Dat ze maar goed blijft branden.
  Dikke knuffel aan Elselien!
  Groetjes aan iedereen,
  Reinhilde

 2. Super,dit is geweldig,hou jullie goed,dikke knuffels voor Elselien,en heel veel sterkte voor gans de familie,wij blijven mee duimen hier in het verre arendonk..xxx

 3. Hopelijk is het nu de laatste keer dat ze op intensieve gelegen heeft. Nu maar weer vooruit kijken.
  veel knuffels van Sabine en Dirk.

 4. ’t is gelukt!!!!!!!!En nu geen tegenslagen meer, op naar een flink herstel. Daar duimen we voor! Knuffeltje en kusje voor Elselien.

 5. Goed gedaan Elselien je bent echt wel een superheld terug naar kamer 33 en nu blijven vechten en van iz blijven ,we blijven duimen ,groetjes van suzanne en guy

 6. Oef! Wij blijven mee duimen dat het nu écht de goede richting uit gaat. Veel sterkte voor Elselien, en voor het hele gezin.

  Filip, Béné en co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *