toch niet

Het wordt nog een dagje langer intensieve zorgen.  De dokter is toch nog niet helemaal zeker van een overdracht naar kids 2.  Deze ochtend klonken de longen van de dochter toch niet echt goed.  Ze heeft een hele dag last gehad van heel veel slijmen die ze niet goed kreeg opgehoest.  De kinesist is dus ook twee maal langs geweest en zal vanavond nog eens IPV doen in de hoop dat ze toch een rustige nacht kan hebben.

Elselien is zelf heel triestig.  Al de operaties, tegenslagen, infecties, en het lange verblijf hier beginnen hun tol te eisen.  Ze had ook zo gehoopt dat ze zou mogen verhuizen.  Ze heeft het momenteel heel moeilijk om nog te blijven geloven in een positief verhaal.  Heel af en toe zien we nog een een lach verschijnen, maar meestal ligt ze stil te staren naar het plafond.  Onze lieve dappere meid is alle moed verloren.  Lichamelijk is ze wel aan de beterhand, maar op mentaal vlak zit ze heel erg diep.  Ik denk dat het nog wel even zal duren voor ze deze tegenslag weer te boven zal zijn.

3 gedachten over “toch niet”

  1. We beseffen dat dit allemaal verschrikkelijk is voor jullie allemaal, voor Elselien nog het meest. Ze heeft heel wat te verduren en te verwerken gekregen. Zo dapper als jullie ook allemaal proberen voort te doen, het kan noet anders dat dit ook zijn tol zal eisen op mentaal vlak. Het is ook niet niks hè … Toch blijven we op positieve bladzijden in dit nare hoofdstuk hopen en supporteren we voor een echte positieve wending in t verhaal dat jullie samen schrijven. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *