Kerstcadeautje

Onder de verlichte kerstboom liggen talloze pakjes en in het kerststalletje staan de os en de ezel broederlijk naast elkaar. De mooiste kleren zijn uit de kast gehaald, maar de aperitiefhapjes moeten nog even wachten. Aan tafel zit de huisarts te overleggen met de coördinerende arts van dochterlief.

Reeds van woensdagavond kreeg de urine een rood-oranje kleur en onze prinses voelde zich maar half en half. De dokter betrouwde het niet en besloot samen met de Brusselse dokter om toch maar antibiotica op te starten. Aan bed hangt nu pomp vier. De puzzel werd nog wat groter, maar wat zijn we blij dat we het zelf mogen en kunnen toedienen. 

Iets later dan voorzien start het kerstfeest. Een feestje om te omarmen met zijn vijven, een samen zijn om nooit te vergeten. Een Kerst van licht en hoop.

Wij wensen jullie allemaal een zalig en liefdevol kerstfeest.

5 gedachten over “Kerstcadeautje”

 1. Lieve Ilse,
  Dit lijkt mij een mooie dag om jou even te zeggen hoezeer ik jouw zo warm zorgzaam omgaan met jouw dochter bewonder. Jouw kleine tedere aaitjes stralen de prachtigste moederliefde uit. Jouw geduld is ontegensprekelijk jouw sterkte.
  Elselien, jou stuur ik vandaag een vd dikste knuffels uit het kleinste hoekje van mijn hart. Jouw kracht en levenslust, jouw opgewektheid ondanks de niet te benoemen onwaarschijnlijke weg die jij het afgelopen jaar afgelegd hebt maken dat jij voor mij een vd mooiste jongedames bent die ik ken.
  Hoe jouw weg verder loopt, waar je ook ooit heen gaat, weet dat ik jou altijd meedraag. Liefs, Danielle

  1. Daar sluit ik mij volledig bij aan, dikke kerstknuffel aan de Thijsjes familie uit Mespelareagnes

 2. Ik wens jullie een mooie kersttijd , samen met jullie vijven !
  Koester die warme dagen samen, geniet van de geborgenheid van jullie gezin.

  Lieve Elselien , Ilse en huisgenoten , de herinneringen die jullie nu opbouwen zullen jullie voor altijd koesteren . Daar kan geen enkel geschenk tegenop .
  fijne kerstdagen ! Warme groeten, Moniek

 3. Lieve Ilse en Peter,
  We wensen jullie en jullie mooie warme kroost fijne en vooral rustige kerstdagen.
  Moge het nieuwe jaar veel vreugde, geluk, liefde, vriendschap, warme genegenheid en nog veel meer van dat brengen. Dat wensen we jullie meer dan wie ook. Geniet van deze dagen, geniet van mekaar.
  Dikke feestknuffen uit Molenstede 💌💌💌💌💌💌
  Greet en Gilbert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *