Twijfel

Het gaat al een paar weken weer wat minder goed. Onze noodzakelijke, maar oh zo fijne adempauze aan zee werd onderderbroken én afgesloten door 2 (gelukkig korte) ziekenhuisopnames. Ook vorige week brachten we daar nog een lange dag door en met het thuiszorgteam was er in het weekend intensief contact. Als je dan leest dat een leeftijdsgenootje het leven heeft moeten loslaten, verkilt je hart en word je heel stil.  Blijven stilstaan is echter geen optie. De zorg blijft nodig, de aandacht en de liefde blijven oneindig groot, maar de angst is enorm. 

We genieten binnen ons gezin van wat nog kan, maar diep vanbinnen wil ik nog zoveel meer en word ik steeds kwader op dat defecte gen in haar lijf. Eén klein foutje met zo een enorme gevolgen voor haar en bij uitbreiding ons hele gezin. 

Het is bijna Kerst. Vorig jaar ‘vierden’ we met een klein hartje. We kregen een jaar extra cadeau en vieren nu met ons hele gezin en deze herinnering neemt niemand ons meer af …

4 gedachten over “Twijfel”

  1. Chapo voor wat jullie allemaal blijven doen voor die lieve Elselien…ik hoop tot jullie fijne feestdagen gaan beleven en de onrust even kunnen lossen X

  2. Dat neemt idd niemand jullie af.
    Ik wens jullie samen een hele fijne familie-kerst en veel kracht, geluk en gezondheid voor 2021!

    xxx

  3. Veel kracht! Mooie herinneringen neemt niemand je af, koester die veel! Vier dit kerstfeest zoals nooit te voren, en in die beperkte kring, maar met veel liefde voor elkaar, zoals we jullie kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *