te veel?

Zo stilletjes aan wordt onze dochter weer wat actiever.  Ze zit al eens in de rolstoel, speelt een spelletje, eet zure beertjes en macaroni, laat haar haren wassen met hulp van vake, …  Dit is natuurlijk een positieve evolutie, maar het drukt ons toch ook met de neus op de feiten.  Ze is zo snel moe.  Deze middag viel ze al bijna in slaap en kort na het ultrafijne bezoek van deze namiddag is ze ook terug in slaap gevallen.  Ook heeft ze nog heel snel en vaak pijn aan haar rug.  Ze krijgt standaard om de 4 uur pijnstilling, maar jammer genoeg werkt dat niet de volle 4 uren.  De dokters gaan eens overleggen of ze niet iets straffers kunnen en mogen geven.

IMG_0112

Voor de spasmen die ze zo vaak in haar benen heeft, ontdekte de dochter zelf een remedie.  Als ze haar spalken aan heeft, zijn er veel minder krampen en als ze er dan toch nog heeft, trekken ze tenminste niet door tot in haar rug.  Het gevolg is nu wel dat ze liefst van al ook ’s nachts met die dingen wil slapen en dat lijkt ons nu toch niet zo een goed idee.

IMG_0114

Het bezoek deze namiddag had ook nog een leuke verrassing mee.  Aangezien Elselien voorlopig niet zelf naar de film kan, moet de film maar naar Elselien komen.  Ze hadden dus alles mee om er een leuke filmavond van te maken.  Zowel de DVD’s als de chips en de drank waren terug te vinden in de mand.  Zelfs de zure snoepjes ontbraken niet.  Dit zal genieten worden!

4 gedachten over “te veel?”

  1. Oh een geweldige avond, al zal het misschien omwille van de vermoeidheid een aantal gezellige avonden zijn 😉
    Jammer van die vervloekte pijn! Hoop dat ze haar snel pijnvrij krijgen x

    1. We vinden het in elk geval een heel leuke verrassing! Jullie hebben dat goed bedacht en gedaan, Julie.

  2. Is het een probleem als Elselien de spalken ’s nachts aanhoudt? Lijkt me verschrikkelijk om constant pijnscheuten door de hele rug te krijgen. Geniet van de mooie momenten!

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *