nog eentje minder

De microbiologen hadden vandaag goed nieuws.  Elselien mocht met nog een antibioticum stoppen.  Gelukkig maar, want haar darmflora ligt nogal serieus op apegapen sinds ze zoveel antibiotica heeft gekregen.  Dit is nu immers reeds drie maanden aan een stuk dat ze heel zware dosissen krijgt.  Hopelijk herstellen haar darmen zich weer snel.

Vandaag zette Elselien weer een grote (figuurlijke) stap.  Peter had er voor gezorgd dat de elektronische rolwagen terug in het ziekenhuis stond en we hebben de dochter laten opzitten.  Het is vrij goed gelukt.  Ze hield het meteen al een uurtje vol (dankzij de animatie van de speelzaal).  Alleen jammer dat ze nu al de hele avond rugpijn heeft. Misschien moeten we het morgen toch maar weer wat rustiger aan doen.

5 gedachten over “nog eentje minder”

  1. En nu stilletjes aan hopen op een heerlijke vakantie in vr die jullie allemaal zo nodig hebben ? We duimen verder. Grtjes luc en rita

  2. Langzaam maar zeker .Die lastige beestjes moeten nu maar eens voorgoed wegblijven en dan nog wat werken aan de rugpijn zodat Elselien toch nog een prettige verjaardag kan beleven.
    groetjes tante Lieve

  3. Oef, weer positieve vooruitgang. Dat moet jullie allen toch weer extra energie geven. We duimen verder !!! XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *