pijn

De laatste dagen kreeg onze dappere superheld steeds meer pijn.  Dit is vrijdag begonnen nadat we ze voor het eerst terug in haar rolstoel hadden gezet.  Gisteren heeft ze er ook in gezeten, maar vandaag hebben we het niet meer geriskeerd.  Aangezien de gewone pijnstilling niet hielp, krijgt ze hier nu standaard vier maal per dag contramal voor en wanneer het tussendoor weer te erg wordt, kan ze nog eens perdofen krijgen.  Morgen is dokter Laumen terug.  We zullen dit toch eens met hem moeten bespreken, want volgens mij is het toch wel de bedoeling dat ze steeds minder pijn zou krijgen in plaats van meer.

IMG_0115

We zagen vandaag ook de kleine grote zus verschijnen.  De twee zusjes hebben dan samen een spelletje regenwormen gespeeld en nadien hielden ze een mini-filmnamiddag met chips, zure beertjes en de film Big Hero 6.   Alleen jammer dat het scherm ook een beetje mini is.   Sinds ze hier verbouwd hebben, is er geen DVD-speler meer op de kamer maar dat weerhield hen er niet van om veel plezier te hebben en heel wat af te giechelen.  Ik denk dat ze mekaar toch wel een heel klein beetje veel missen…

4 gedachten over “pijn”

  1. Kan het zijn dat er nu terug spieren aan het werk gaan. Er is nu geen corset meer om de spieren te ondersteunen. Ik hoop dat het zo iets is en niets ernstiger. Donderdag kom ik mee om haar een prettige verjaardag te geven.
    knuffel tante Lieve

  2. Hoop dat dokter Laumen raad weet, want het is voor haar herstel en ook voor haar en jullie gemoed toch wel belangrijk dat jullie kleine muis zo pijnvrij mogelijk is.
    Fijn dat Annelies er was om samen wat met haar te genieten. Ik ben er van overtuigd dat ze haar kleine zus idd heel hard mist. Gelukkig kunnen deze momentjes er wel alvast zijn. Wij duimen voor nog meer momentjes vol gegiechel! X

  3. Ilse ondanks alle tegenslagen hebben jullie toch een mooi gezinnetje ,we zullen voor elselien nog maar eens héél hard duimen dat ze nu snel beter mag worden en jullie gezinnetje weer verenigd mag worden .Met héél veel bewondering voor jullie allemaal dikke knuffels uit laakdal xxxx….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *