sint-carolus

De kleine grote zus gaat al een paar jaar naar school in Sint-Niklaas.  Ooit zat ik er ook , op Sint-Carolus en ik daar ging ik graag naar school.  Ook kleine grote zus voelt er zich thuis.  De school is ook op sociaal vlak heel actief en dit schooljaar mocht elke klas een actie organiseren voor een goed doel.  Alle leerlingen moesten iets voorstellen in de klas en de zus vertelde over haar kleine zus, over het nieuwe huis, over tilliften en rolstoelfietsen, over de kleine en grote zorgen rond haar zusje.  Bijna unaniem werd gekozen voor de actie giraffenvlekjes.  Gisteren was het dan zo ver.  In de regen wandelde de hele klas de kilometers bij elkaar voor hun sponsortocht.  Samen haalden ze voorlopig al meer dan 350 euro op.  Deze kanjers verdienen dus een warme dank-je-wel en een dikke knuffel.

Er wordt vaak geklaagd over de jeugd van tegenwoordig, maar deze meisjes hebben alvast bewezen dat die jeugd het zo slecht nog niet doet!

5 gedachten over “sint-carolus”

  1. Hoe geweldig is dat de ganse klas die kilometers wandeld in de regen,en dan zo een mooie som bijelkaar hebben gehaald .Super gedaan kleine grote zus en de ganse klas natuurlijk.Ge ziet wel de jeugd heeft een enorm groot hart!

  2. Mooi initiatief! Die kleinste zus boft toch wel met zo’n lieve kleine grote zus, grote grote zus en grote broer.
    Past volledig bij het beeld dat ik van jullie gezin heb: warme, betrokken mensen met het hart op de juiste plaats. Fijn dat die medeleerlingen mee kleine grote zus en ook jullie op deze manier een hart onder de riem wisten te steken.
    👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *