wanneer?

20161108_130911

Wanneer is goed goed genoeg, wanneer is veel te veel?   Wanneer wacht je nog even, wanneer wacht je te lang? Wanneer grijp je in, wanneer ben je te laat?  Wanneer mag je zeker zijn, wanneer moet je twijfelen?  Wanneer ben je bezorgd, wanneer ben je overbezorgd?  Wanneer wordt het normale abnormaal of het vreemde vertrouwd?

Wanneer is het genoeg, wanneer is het te veel?  Wanneer …

20161022_152752

Niet het zorgen voor maar de zorgen over vragen zo veel van een mens, het voortdurende afwegen en zelf beslissen.  Thuiszorg is iets fantastisch, het is prachtig dat onze prinses thuis kan zijn, maar de druk op het gezin is niet te onderschatten.  Soms is veel echt gewoon te veel.

 

4 gedachten over “wanneer?”

 1. Lieve, lieve Ilse,

  Bij ons zijn de zorgen lang niet zo zwaar en veel als bij jouw… Maar toch heb ik hetzelfde gevoel. Ons meisje geeft af en toe aan dat er iets pijn doet… En dan begint dat molentje in mijn hoofd ook weer te draaien. Wat zou het zijn? Is dat iets of of is het gewoon vermoeidheid… De zorgen in mijn hoofd raak ik vooral vermoeid van en dat weegt ook hier door op ons gezin…
  Soms is het gewoon allemaal te veel op dragen…
  Heel veel moed en sterkte ….. om toch verder te kunnen blijven doen….
  groetjes, Greet en Fiene

 2. Heel begrijpelijk allemaal…
  Goed om het ook af en toe luidop toe te geven, uit te brullen, van je af te huilen,…
  Hopelijk brengt de nacht wat goede nachtrust met zich mee en vinden jullie de komende dagen terug wat energie, moed en kracht om dat veel te veel met veel liefde en zorg verder te dragen. Dikke bemoedigende knuffel!
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *