vechten

IMG_0054

Stil, roerloos, geen beweging, zelfs geen zenuwtrek.  Je ligt daar met een lijfje dat zo ongelooflijk gekwetst is.  Rondom jou zijn er tientallen piepjes van alle pompen en monitors.  We horen de ademhalingsmachine ruisen.  Maar al deze geluiden laten ons weten dat je nog steeds bij ons bent en daar zijn we zo blij om.

Lieve Elselien, je vecht, je knokt, je slaat je er door.  Je bent zo ongelooflijk dapper.  Weet je lieve meid, we houden zo ongelooflijk veel van jou.

11 gedachten over “vechten”

 1. Net als zoveel andere mensen geloof ik er in dat jullie lieve schat uit deze hele nachtmerrie zal ontwaken met een brede glimlach op haar gezicht. Ik wens jullie veel moed om dit moment af te wachten. Lieve groeten x

 2. Zo ontroerend om dit te zien. Misschien is slapen inderdaad wel het beste medicijn. Sterkte voor jullie allemaal !

 3. Wat een ongelooflijk sterke jongedame is Elselien toch.
  Mijn bewondering voor jullie allemaal en in het speciaal voor Elselien blijft groeien.

  Veel goede moed!

 4. Beste Peter en familie,
  Slapen is misschien het beste voor Elselien, zo verstrijkt de tijd en heeft ze hopelijk geen pijn. Het zijn geen gemakkelijke tijden maar velen denken aan jou en je gezin. We blijven hopen dat die grote meneer van hierboven je wensen zal vervullen.
  Het allerbeste, en nog ongelofelijk veel sterkte toegewenst.

 5. hier heb ik geen woorden voor alleen een krop in de keel,arme kleine meid dit is niet eerlijk daar zo te moeten liggen. sterkte suzanne

 6. De kaars brandt hier nog altijd.
  Hopelijk breekt snel de moment aan waarop jullie dappere meid met sprankelende oogjes een lach op ieders gezicht zal toveren.
  Hou goede moed allemaal.
  Lieve groetjes.

  Greet en Gilbert

 7. Goh ,hier word je echt stil van ,…
  Ik stuur jullie bergen kracht en goede moed toe om samen verder te vechten
  Een lieve knuffel ,Ann

 8. Ze moet een ongelofelijke zware strijd voeren, die eigenlijk niet voor kinderen zou mogen bestaan. Maar Elselien is een supervechtster. Dat heeft ze al meermaals bewezen. We duimen dus voor haar en hopen dat de dagen rust dat ze nu neemt haar de mogelijkheid bieden om haar krachten te sparen om de strijd verder te zetten.veel moed aan jullie allen.
  Gr Sandrine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *