rust(ig)

Rust en rustig, twee woorden die op elkaar lijken en vaak ook wat met elkaar te maken hebben.  De dochter heeft nog heel wat rust nodig en daardoor houden we het hier nog wat rustig.  Ook ik kan genieten van rust.  Na heel wat zware en onderbroken nachten is een middagdutje steeds welkom.

Gelukkig zijn we ondertussen echt wel op de goede weg.  De uroloog was heel tevreden met de evolutie.  De volgende keer dat de sonde gewisseld wordt, zal de dochter wel op voorhand antibiotica moeten nemen om er voor te zorgen dat we niet hetzelfde mee maken.

De kinesist was iets minder tevreden.  De hoest van onze prinses klinkt allesbehalve prinsesselijk.  Dit blijft dus een aandachtspuntje.

Dit weekend zijn we ook terug gestart met iets meer schoolse zaken.  Zo maakte Elselien vandaag nog een toets Nederlands en werkte ze nog wat wiskundeoefeningen af.  Nog 2 weken en ze heeft weer examens.  De voorbereiding is weer niet optimaal, maar we maken er het beste van.

Morgen bespreek ik met de artsen eens wanneer ze denken dat we weer richting Dendermonde kunnen.  We kijken er naar uit.

Een gedachte over “rust(ig)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *