winnaar

De dochter komt er weer wat boven op.  Geen braken meer en ook geen diarree.  Nu zal het nog een kwestie zijn van haar bloedbeeld weer ok te krijgen.  Vandaag kreeg ze weer een paar keer een infuus extra met suplementen.  Morgen wordt er weer gecontroleerd.  Hopelijk krijgen we dan echt goed nieuws en kan ook de antibiotica gestopt worden.  Zo langzaam aan durf ik weer aan naar huis gaan denken.

Aangezien het vandaag zondag was, moest dochterlief ook geanimeerd worden.  De spelletjes werden uit de kast gehaald en ze toonde zich een echte winnaar.  Ik ben serieus afgedroogd door die kleine spruit.

20160605_211740

We kregen ook fijn bezoek.  Het vriendinnetje kwam Elselien animeren en haar mama en ik zijn de nieuwe ziekenhuistuin gaan bewonderen.  Nadien sprong ook nonkel Johan nog eens binnen en zowas de dag weer om.

Morgen weer een nieuwe dag.  Liefst zonder hoesten, braken en diarree.  We beginnen onze andere huisgenoten te missen.

2 gedachten over “winnaar”

  1. Die held van jullie laat telkens weer zien wat een vechter ze is ,en nu doet ze het weer ze wint van de beestjes en van de mama ! Doe zo voort Elselien en hop naar huis!!!!! Groetjes van Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *