Ongelooflijk

Hoe doet ze het toch? Ondanks de pijn die haar af en toe nog flink parten speelt, blijft ze haar enthousiaste zelve. Enthousiast knutselt ze cadeautjes in elkaar (we blijven er in geloven: met Kerst zijn we thuis!) Steeds opnieuw probeert ze om zo lang mogelijk in haar stoel te zitten. Ik bewonder haar.

Thuis gaat het leven ook voort. Vandaag kregen de leerlingen op haar school hun rapport. We regelden wat over en weer en de echtgenoot kon richting school fietsen.  Hij kwam terug thuis met een schitterend geschenk voor onze held. Ondanks alle pijn, doktersbezoeken en spanning voor de operatie maakte ze prachtige examens. We kunnen trots zijn op onze prinses. De overstap van b-stroom naar a-stroom was moeilijk, maar ze heeft dank zij haar inzet het gehaald.

Nu moeten we nog thuis geraken.  De pijn begint onder controle te raken, een paar zaken worden nog verder op punt gesteld, er moet nog het één en ander geregeld worden.  Nog even, als jullie blijven duimen voor onze prinses moet het lukken. We hopen…

 

5 gedachten over “Ongelooflijk”

  1. Piep
    Wauw fantastische punten , je bent een kanjer!!en we duimen dat je met kerst thuis komt knuf knuf

  2. We gaan duimen voor jullie dag en nacht als het moet, ’t zal wel niet zo gemakkelijk zijn om te slapen maar we wensen jullie echt een kerstfeest thuis gezellig in het nieuwe huis met het ganse gezin.
    Zalig kerstfeest en een gelukkig en gezond nieuwjaar!!!!!
    Suzanne en Guy

  3. Natuurlijk duimen wij allemaal ! En bij deze wensen we jullie dan ook een fantastisch feest met zijn allen rond de tafel. Zalig Kerstmis! XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *