Even tussendoor

Het is vakantie, maar dit wil niet zeggen dat er geen ziekenhuisritjes op het programma staan.  Vandaag was zo één van de aangekruiste dagen in onze agenda dus ondanks de dichte mist, zaten we om half negen al in de auto richting Jette. Goed op tijd parkeerden we de auto en stapten/reden we richting ingang.  Binnen was het heel goed merkbaar dat het vakantie was, het was er opvallend rustig.  Op dageenheid liet de dochter nog eens wat bloed aftappen en ook de 24uurscollectie van de urine werd afgegeven.  Nadien mochten we bij de nefroloog langs.  Die beloofde om de resultaten zeker vandaag nog door te bellen.  We sprongen ook nog binnen bij pneumologie.  De buis van onze held haar bipap was immers deze ochtend gesneuveld en gelukkig regelen zij dan de vervanging.  We trokken ook nog naar de apotheek.  In de dagdozen van de tpn ontbraken nog een aantal naalden en die mochten we gaan ophalen.  We zagen ook nog een aantal andere artsen en verpleegkundigen en bij allemaal hebben we beloofd dat we in 2016 niet meer terug komen.  Nog drie dagen, dat zou toch wel moeten lukken.

Deze namiddag kreeg ik zoals beloofd telefoon van de nefroloog.  We mogen voort doen zoals we bezig zijn en de volgende controle is pas over twee weken. Om het jaar af te sluiten was dit wel positief nieuws.  Nu is het hopen dat we het nieuwe jaar even positief kunnen inzetten.

3 gedachten over “Even tussendoor”

  1. We hopen ook dat 2017 voor jullie een goed jaar wordt met veel hoopvolle dagen vol lichtpunten. Een prettig eindejaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *