Dank je wel garagist…

Dank je wel garagist voor je goede service tot zeven jaar geleden.  We waren zo tevreden over jou dat we veranderden van garagist.

Dank je wel garagist voor het steeds correct doorsturen van je facturen, het is waarschijnlijk daarom dat de echtgenoot tot meer dan een jaar na datum steeds moest vragen wanneer je ze zou opstellen.

Dank je wel garagist dat je de sleutels hebt aangenomen van de takelfirma, goed wetende dat jij deze auto nog nooit hebt moeten nakijken.

Dank je wel garagist om onze auto niet terug te willen laten takelen naar onze huidige bekwame en correcte garagist.

Dank je wel garagist om na 7,5 jaar plots een rekening uit je hoed te toveren die we zogezegd niet hebben betaald.

Dank je wel garagist om onze huidige auto gewoon te confisqueren ook al heeft die niets met die rekening te maken.  Voor zover ik weet, mogen enkel deurwaarders dit doen en ik denk niet dat je die erkenning hebt.

Dank je wel garagist om mensen te misleiden en te bedriegen.  Het is niet omdat je nog de titel van garagist voert, dat je dit ook nog bent.

Dank je wel garagist om ons voor de rest al zo ingewikkelde leventje nog veel moeilijker te maken.  Dit kon er echt niet meer bij, niet voor mij, niet voor de echtgenoot, niet voor onze kinderen.

Dank je wel garagist voor de goede nachtrust. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik sliep slecht voor de tweede nacht op rij, ook al zit ik in de warmste Villa van Vlaanderen.

Dank je wel garagist, en wil je dan nu onze auto gewoon terug geven?

4 gedachten over “Dank je wel garagist…”

  1. Omfg wat is dat met de maatschappij tegenwoordig? Het lijkt wel of geen enkel bedrijf zich nog aan contracten of zelfs legale uitvoerpraktijken houdt. Heb dat hier ook altijd voor, om de stomste meest normale zaken eerst…

  2. Ik moest het 2x lezen. Dit kan toch niet? Dus de auto komt per ongeluk in zijn handen en hij houdt ‘m gelijk vast? Dat is diefstal! Lieve Ilse, de rekening van een huurauto is voor hem en ik zou gelijk de politie inschakelen! Ook is degene die jullie auto daar heeft afgezet mede -verantwoordelijk, hoe vervelend ook.

    Goed begin van dit jaar. ZUT! Ik hoop dat het zich snel oplost!

    Kus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *