eindelijk 13

Vandaag was de grote dag.  Een dag van pakjes, heel veel kaartjes, kussen van de dokters, verjaardagsliedjes gezongen door de kiné’s, knuffels van de verpleegsters.  Een dag van taart met aardbeien, een quickhamburger, pannenkoeken uit de speelzaal, bezoek van vake en de zussen, de meter en de peter die langs kwamen en oma en opa die ook hun wensen kwamen overbrengen.  Het was een dag met een kroon en slingers en vlagjes.  Het was een dag van twee duimen omhoog.  Elselien is blij met haar dag, maar nu is ze moe.  Heel erg moe.  Haar ogen beginnen dicht te vallen en ik denk dat ik weet waar ze over zal dromen…

IMG_0131

IMG_0133

IMG_0135

IMG_0138

IMG_0139

IMG_0140

IMG_0141

IMG_0142

7 gedachten over “eindelijk 13”

  1. En ook op Sint-Lodewijk is het niet ongezien gepasseerd hoor!
    Op groot scherm stond een foto van Elselien te pronken en daarbij het bericht dat ze vandaag jarig was. Een welgekomen tussendoortje op een drukke startdag! Nogmaals van harte gefeliciteerd Elselien!

  2. Elselien heeft er duidelijk van genoten en ze heeft deze dag ook dubbel en dik verdiend ! En nu uitrusten en dromen van alle mooie attenties van deze dag. Prachtig wat jullie, ouders, familie en personeel van het UZ allemaal gedaan hebben ! Ook voor jullie allen een hele dikke proficiat !

  3. Een superdikke proficiat met je verjaardag Elselien!! Iedereen in Villa Rozerood (en dat zijn keiveel mensen) stuurt je vandaag een verjaardagszoen en wil je een ’13 jaar’ kneepje geven (het schijnt dat die geluk brengen). Prettige verjaardag meid en we kijken er allemaal naar uit je terug te zien (Dan bouwen we zeker een feestje…) Liefs uit Villa Rozerood!

  4. T’is precies wel een hele leuke dag geweest ,fijn om al die mooie foto”s te zien van een gelukkige elselien groetjes suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *