bakken en braden in het donker

Het is warm, ook in het ziekenhuis.  Of nog beter, het is hier heel warm.  Vroeger, voor er hier verbouwd is, kon je ’s nachts al eens een raam open zetten, maar jammer genoeg hebben ze nu airco op de kamers en kan er hier geen enkel raam meer open.  Dat zou niet zo erg zijn, moest die airco doen wat er van hem verwacht wordt, maar zo gaat het hier niet.  Die airco’s zouden officieel ingesteld staan op 22°.  Nu kan ik ons al echte ervaringsdeskundigen noemen en ik kan jullie verzekeren dat ik enkel in de winter hier al 22° heb gehad.  Van zodra de zon schijnt wordt het hier warm, warmer, warmst.  Gelukkig hebben de ramen wel rolluiken.  Daar is maar één klein nadeel aan verbonden, als je de rolluiken laat zakken, wordt het automatisch ook veel donkerder, maar dat nemen we er dan maar bij.  Op deze manier lukt het ons om de temperatuur te beperken tot 26,8°.  Valt nog mee, niet?  😉  En om ons goed te laten zien hoe prima die airco werkt, hebben ze hier zelfs digitale thermometers in de kamers gehangen.  Kwestie van je zeker niet te warm aan te kleden, denk ik.

Elselien heeft meer geluk.  Zij kan naar de speelzaal.  Daar is het wel lekker koel.  Ook de kine heeft dit ontdekt.  Alle therapie wordt vanaf nu daar gegeven.  Dan kan ze ook even bekomen.

Nu hopen dat het hier vannacht toch een beetje afkoelt.  Anders worden het hier nog een paar hete nachten en dagen.

2 gedachten over “bakken en braden in het donker”

  1. Tja das natuurlijk mindermisschien kunnen jullie er voor ijveren om de speelzaal wegens toch niet in gebruik s nachts om te dopen tot slaapzaal ? Elselien haar bed kan er toch in?! Dus
    Pff
    Een ding is zeker een koele zeebries gaat jullie des te meer weldra deugd doen x

  2. Als het een troost mag wezen, op het secretariaat van de Cardijnschool was het vandaag 32°C.
    ’t zal er de komende dagen niet op verbeteren.
    Groetjes aan Peter en geniet van een deugddoende zeebries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *