rapport

Vandaag was het voor de dochter een heel bijzondere dag.  Heel het weekend keek ze er al naar uit.  De juf kwam op bezoek.  Eindelijk was het namiddag.  Juf Lilyane en Leen van de leefgroep werden met open armen en een brede glimlach ontvangen.  Eerst was het pakjestijd.  De klas muizegrijs heeft een leuke collage gemaakt die nu ook de kamer siert.  Omdat Elselien de overstap naar het middelbaar maakt, was er ook nog een afscheidscadeau.  De handdoek zal volgende week zeker van pas komen, net zoals de bodymilk en de badbruisbal.  En toen haalde de juf het rapport boven.  Niets dan lovende woorden stonden er op.  En als je weet dat Elselien dit schooljaar alles bij elkaar amper 3 maanden naar school is geweest, heeft ze toch een enorme sprong voorwaarts gemaakt.  Dank zij haar enthousiasme en vanaf april ook bednet, heeft ze heel veel bijgeleerd.  Ze deed het dus super.  Voor volgend schooljaar is bednet ook al geregeld, dus ze zal er vanaf dan ook  100% voor kunnen gaan.

Ook V!go is langs geweest om de zitschaal voor de rolstoel te passen.  Het was een heel gedoe om Elselien er in te krijgen, maar het komt in orde tegen donderdag.  Woensdag wordt er nog eens gepast en dan kan indien nodig nog het laatste aangepast worden.  De spalkjes zullen er jammer genoeg nog niet zijn, nieuwe schoenen kopen, zal dus nog even moeten wachten.  Onze muis zag er echter ook onmiddellijk het voordeel van in, nu kan ze nog even in haar vroegere sandalen.  Ik zal dus maar zien dat ze ingepakt worden.

 

9 gedachten over “rapport”

 1. Het was een deugddoend bezoek met eerst inderdaad héél wat pakjes, kaartjes, groetjes en knuffels van zoveel mensen die Elselien graag zien. Het ‘oudercontact’ , bespreking en overhandiging van het rapport in het ziekenhuis was voor mij ook een unicum. Maar het was zo’n mooi, intens moment met de stralende gezichten van Elselien en haar mama. Leen en ik mochten haar ook samen met haar mama naar de prachtige speelzaal ‘de appeltuin’ rijden met haar bed. Het was voor ons beiden een heel warm (letterlijk en figuurlijk) bezoek. Nu tellen we samen af naar vrijdag, het vertrek naar Villa Rozenrood. Nog 4 keer slapen en dan is het zover ….

 2. Hallo,

  Alvast een vakantie die dubbel en dik verdiend is. Het goede weer is besteld, tijd dus voor jullie om eens flink te genieten, maar dat zal zeker wel lukken hé.
  Ik wens jullie en superformidastischmegaleuk verblijf in Villa Rozenrood.
  Groetjes,
  Katrien

 3. Proficiat Elselien !
  Super he dat jullie lieve juf dit samen met Leen allemaal gebracht heeft!
  Je verdient het dubbel en dik !
  En idd zoals de juf het stelt… Aftellen geblazen

 4. Het was de laatste dagen enorm druk op school maar nu heb ik alle blogs gelezen. Leuk dat jullie eindelijk goede vooruitzichten hebben en er een weekje tussenuit kunnen. Het zal wel tropisch warm worden, zonnecrème zal een must zijn. Drie teentjes die al bewegen, hopelijk volgt er nog veel meer.
  Geniet er maar eens van in villa “Rozenrood”!

 5. Proficiat Elselien en een leuke vakantie! Die hebben jullie allen wel verdiend!
  Groetjes, Reinhilde

 6. leuk een bezoekje van de juf met vele cadeautjes en met een goed raport ,dikke proficiat elselien en nu uitkijken naar een super leuke vakantie

 7. Proficiat, Elselien, met je schitterende uitslag !
  Ik wens jullie allen een deugddoende vakantie.
  Geniet er van!

  zr. Lieve.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *