Vertrokken

We zijn vertrokken. Met twee uur vertraging reed de ziekenwagen de ambulanceparking uit richting De Panne. Bijna acht intense weken hebben hun sporen nagelaten, maar we hopen dat de rust in ons Villa Rozerood de sporen kan laten vervagen en de wonden in ons hart minder schrijnend kan maken. We lieten een fantastisch team met een heel groot hart achter, maar werden anderhalf uur later verwelkomd door een even ongelooflijk en warm team. 

Onze prinses ligt na weer een zware dag in bed, maar niet meer in de ziekenhuiskamer. Onder een blauwe wolkenhemel kunnen haar ogen dichtvallen en hopelijk droomt ze mooie dromen en slaapt ze de hele nacht door.

Zesentwintig november kwamen we binnen in het kinderziekenhuis, zestien januari trokken we de deur met een klein hartje achter ons dicht. We kunnen alleen maar hopen en er op vertrouwen dat de infecties zullen weg blijven. In afwachting mogen we genieten van elkaar en alle mooie momenten opslorpen om ze een plaatsje te geven in ons blije-dingen-geheugen.

11 gedachten over “Vertrokken”

 1. Super dat het gelukt is !
  Laat jullie maar flink verwennen door het superteam van Villa Rozerood.
  Geniet van de rust en de warme liefdevolle omgeving.

 2. Fijn zo 🙂 wij voelen de opluchting en genieten met jullie mee. Laat de last maar even van jullie schouders glijden en jaag microben onverbiddelijk weg 🍀

 3. Opgelucht, het is gelukt. Geniet nu van elkaar, hopelijk komen er nog vele mooie momenten. Elselien en jullie gezin zijn een superteam.

 4. Lieve Elselien,
  Lief prachtgezinnetje…
  Wat zijn we blij dat we maandag even binnen kwamen.
  Heel fijn om te lezen dat je nu in die prachtige nieuwe omgeving bent en jullie van elkaar volop kunnen genieten…
  Je bent een kanjer, een schatteke, een lieverd maar bovenal een meid met ontzettend veel doorzettingsvermogen.
  Liefs, Bieke

 5. Laat jullie verwennen door het schitterende team van Villa Rozerood !! Doe ze ginder allemaal de groeten !
  Moniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *