Geborgen

Onze prinses herleeft. Hier in Villa Rozerood wordt ze liefdevol omringd en door iedereen op handen gedragen. De rust doet haar deugd. En ook al blijft de verzorging veel energie eisen, er blijft nog tijd over om een gezichtsmasker te krijgen, haar nagels te laten lakken, spelletjes te spelen en gelukkig te zijn. Wij zien een stralende dochter die zich laaft aan al die fijne momentjes.

Ook wij komen tot rust. Een wandeling op de zeedijk liet ons hoofd leeglopen, de komst van de twee zussen en het liefje maakten ons gezin weer een beetje meer volledig.

De dag werd afgesloten met een spelletjesavond terwijl onze held in bed lag na te genieten van de fijne momenten. Deze dag heeft ze gehad en neemt niemand haar meer af. Deze dag leverde haar weer wat broodnodige energie. Deze dag was een dag om te bewaren. En we eindigen met wat oma Rozerood tegen Oscar zegt:

Er is geen oplossing voor het leven behalve dan gewoon maar te leven.

8 gedachten over “Geborgen”

 1. Zo blij met deze post!
  Geniet samen en vertroetel en laat vertroetelen…
  Verwarm jullie aan de warmte en liefde van de mensen die jullie omringen en koester elk mooi moment dat er daar in VR te beleven valt… de spelletjes, een wandeling, een goede babbel, goed gezelschap, gedeelde zorg, tijd samen en voor elkaar,…
  Goed omringd en gedragen…
  We duimen dat ook morgen weer vol van zo’n energiegevende en hartverwarmende momenten mag zitten xxx

 2. Ook voor jullie , als gezin , een tijd om even tot rust te komen !!!
  Laat jullie verwennen in Villa Rozerood !!
  Moniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *