feestje

De jongste grote zus is verjaard.  Vandaag werd ze al zeventien jaar.  Nu is een verjaardag vieren op die leeftijd altijd nog leuk, maar als je het in Villa Rozerood kan doen, wordt het helemaal bijzonder.  Grote broer die hier jobstudent is, had de eettafel al heel mooi versierd met knutselwerkjes uit zusliefs kleutertijd.

20160825_132426Bij het middagmaal werd er een pracht van een chocoladetaart binnen gebracht terwijl alle gezinnen happy birthday zongen.  Onze knappe dochter glunderde.

20160825_163219

Deze namiddag konden we genieten van een sessie djembe, gegeven door ArtMuze.  Groot of klein, ziek of gezond, jong of minder jong, iedereen kon mee doen.  We maakten muziek en plezier.

20160825_151549

Kleine grote zus trok nadien nog naar zee met broer, liefje van broer en vriend.  Ze waren net op tijd terug om mee aan te schuiven aan de barbecue.

Jammer genoeg kreeg deze dag ook een donker randje mee.  We kregen bezoek van oma en opa en een tante die niet zo een fijn nieuws hadden.  De lieve meter van onze held is momenteel heel erg ziek.  We weten niet of ze het zal halen.  We kunnen enkel hopen dat ook bij haar die piepkleine kans op overleven voldoende zal zijn.  Het doet ons weer stil staan bij hoeveel geluk wij gehad hebben en wens ook haar dat geluk toe.

4 gedachten over “feestje”

  1. Aangezien ik die twee knappe grote zussen niet uit elkaar kan houden wens ik de jarige zus een dikke proficiat !
    Geniet nog van jullie vakantie!
    Groeten van Guy en Suzanne

  2. Proficiat aan de jongste grote zus, die van “jullie held” komt eraan!!Hopelijk ook nog een fijne verjaardagsfeestje aan zee.
    Hopelijk haalt haar lieve meter het wel!
    Kusje voor Elselien!X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *