nog een feestje

20160827_132136Onze jongste dochter heeft hier al fantastische momenten beleefd.  Gisteren werd onze held 14 jaar en dit verdiende een feestje.  Voor dat feestje hebben ze hier echt alles uit de kast gehaald.  We zorgden zelf voor taart met aardbeien, haar stoel was versierd en ook de cadeautjes lagen klaar.  Het grootste cadeau was echter voor vandaag.  We mochten met ons allen naar Plopsaland en gaan eten in het Prinsessiakasteel.  Nadien kon ze ook nog naar de show van die vijf maffe prinsessen gaan kijken.  Het mag gezegd, de ontvangst was hartelijk, het eten echt lekker en de show was genieten.  Onze eigen prinses is zelfs op twee attracties geweest en straalde.

20160828_131006

Het feest is echter nog niet gedaan.  Vanavond komt hier nog een  een groepje optreden en toen ze hoorde wie daar in zat, werd ze helemaal dolenthousiast.  Ze kijkt er echt naar uit.

20160828_125541

 

5 gedachten over “nog een feestje”

  1. Waw gaan eten in dat mooie kasteel nu ben ik jaloers,wij zijn 14 dagen geleden in plopsaland geweest en mochten niet in het kasteel om een kijkje te nemen.En dan nog een prachtige foto met maja de bij het is je gegunt hoor,zo te zien had je een super dag voor een superheld !

  2. Een dikke proficiat aan de 2 jarige zussen deze week. Het zagen er heel leuke feesten uit.
    Ik duim mee voor beterschap voor de meter.

    groetjes,
    Hilde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *