Warmte

We zijn weer thuis. Na het slechte nieuws van gisteren werd er besloten om ons ondanks de pijn, toch te laten vertrekken. De pijn is bij momenten nochtans allesoverheersend.  We proberen hem te temperen met pijnstilling, maar voorlopig moeten we het proberen met de gewone poedertjes en zakjes. Hopelijk helpt het voldoende. Het lijntje met het ziekenhuis blijft echter kort. We mogen steeds bellen of naar spoed gaan en dinsdag worden we alvast terug in Brussel verwacht om onder andere de pijn te evalueren.

Ondanks alles zijn we toch heel blij om weer in ons warme nest terug te komen. Opnieuw met zes in de woonkamer, met zes in de zetel naar een grappige film kijken, met zes tranen met tuiten lachen, met zes aan de koekjes en de chips zitten met zes met de ogen rollen om de gekke stoten van kleine grote zus.

Gewoon opnieuw genieten van elkaar en blij zijn met wat we hebben.

We wensen jullie allemaal een warme kerst vanuit ons warme huis met warme mensen.

4 gedachten over “Warmte”

 1. Piep

  Zooo blij dat jullie thuis zijn,
  Geniet maar lekker van elkaar en ik duim met al mijn duimen.. (mm k heb er maar twee.. Maar die gaan werk hebben) van deze kerstdagen
  Knuf knuf

 2. Hartverwarmend. Nu vooral genieten van mekaar. Hopelijk kan Elselien meegenieten zonder al te veel pijn. Zalig kerstfeest voor jullie allen.
  Luc en Rita

 3. Warme kerst!
  Hopelijk blijft de pijn te dragen en ukt het om de kerstdagen samen verder te genieten, ondanks alles xxxx
  K en co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *