De laatste

De laatste nacht en dan zit het er op.  Na meer dan drie weken mogen we eindelijk naar huis.  Voor we kunnen vertrekken, moet er echter nog het één en ander op punt gesteld worden.  De neuroloog sprong nog eens binnen en de orthopedist controleerde voor een laatste maal de drukplek terwijl hij ook advies gaf over de peesontsteking in haar dijbeen.  De nefroloog gaf uitleg over onze prinses haar nieren en mineralen en wat de volgende stappen zullen zijn.  De vochthuishouding zal nog wel een tijdje opgevolgd moeten worden met urinecollecties en bloedafnames om te vermijden dat ze terug in de problemen komt.  De komende weken zal je ons dus nog vaak kunnen tegen komen in het uz.

Morgen bepaalt de gastro-enteroloog nog wat er allemaal in de tpn moet zitten. Tenslotte worden er in de voormiddag nog nieuwe spalken opgemeten door ons topteam van v!go en de dochter wil zeker ook nog naar de speelzaal om afscheid te nemen.  Het wordt nog een drukke dag.

Thuis kijken ze er ook naar uit om ons terug in levende lijve te horen en te zien.  Nog één nachtje slapen en dan…

7 gedachten over “De laatste”

  1. Zo blij voor jullie dat jullie eindelijk weer – na de zoveelste beproeving – de kids 2 deur kunnen toetrekken.
    Probeer het maar allemaal van jullie af te schudden en vervolgens zoveel als mogelijk te genieten van de nakende kerst – en nieuwperiode.
    Veel liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *