Met zes

Donderdagavond zijn we na drie lange weken thuis gekomen.  Onze held is nog niet helemaal beter.  Ze heeft nog steeds voldoende slaap nodig, maar slapen kan ze thuis ook. We vertrokken met een hele waslijst afspraken.  De komende maanden worden we immers zo goed als wekelijks in het uz verwacht.  Ook de tpn moest mee naar huis samen met een heleboel extra toevoegingen.  Als ik nu ’s avonds de voeding klaar maak, lijk ik wel een alchemist, maar liefst 11   ampulles en flacons, 11 naalden en 8 spuitjes liggen er dan klaar‍.

Terug met zes, we zijn hier allemaal blij dat ik dit kan en mag schrijven.  We hebben elkaar gemist.  Opnieuw samen aan tafel, de verhalen van de dag horen, het samen uitkijken naar het kerstfeest, gewoon, met zes.

6 gedachten over “Met zes”

  1. Voor de meeste mensen is “gewoon ” samen zijn alledaags. Maar voor mensen met een zorgenkindje is “gewoon” samen zijn het opperste geluk om te koesteren. Geniet dus dubbel en dik om met z’n 6-en weer zalig samen te zijn! Alvast een gezellige Kerst toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *