Uiltje

Dochterlief is moe, heel erg moe. Ook al duurt een dag nog steeds even lang, voor haar is het te veel. De laatste dagen viel ze steeds vaker en sneller in slaap en was ze heel verontwaardigd wanneer ze ontdekte dat ze haar favoriete feuilleton had gemist. Vandaag heb ik ze na de middag verplicht een dutje laten maken. Ze sliep een kleine twee uur en pas dan werd haar uiltje weer wakker. Deze namiddag zagen de artsen dan ook een veel allertere prinses. Zelfs Thuis heeft ze nog kunnen kijken, maar toen was het genoeg geweest. Het uiltje landde terug op zijn tak en dutte verder. 

Vanaf nu ziet haar dagplanning er weer wat anders uit. Middagdutje, uiltje knappen, een tukje doen, kies maar hoe je het noemt, maar wanneer ze nog wat wil kunnen doen na de noen, zal het onontbeerlijk zijn om een dutje te doen.

4 gedachten over “Uiltje”

  1. Schoonheidsslaapje 😉 Zijn er nog wakker kussende prinsen te vinden tussen de verpleegs- of doktersassistenten?

  2. Ik volg dagelijks jullie berichtjes. Maar ik blijf sprakeloos. Ik besef zeer goed dat dit een ongelooflijke inspanning is van jullie allemaal. Ik hoop dat dit alles zeer snel mag beteren. Jullie zijn fantastisch, blijven volhouden. ❤️ Stef

  3. Hallo mijnheer de uil, waar breng je ons naartoe? Naar…………
    dromenland…….🌊😴😴😴😴😴😴😴🌊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *