Snelheid

De tijd tikt steeds vlugger weg, het lijkt wel of er na vorige week zondag maar een vingerknip nodig was om weer zondag te zijn. De gebeurtenissen volgen elkaar zo snel op dat ik de vat er op lijk kwijt te spelen. In een dag zitten volgens de klok nog steeds vierentwintig uren, maar voor mij lijkt het of er een paar van tussen zijn geknipt.

Poortproblemen zorgden voor nieuw overleg op topniveau. Een overleg dat gelukkig weer goed gebeurt en waar geluisterd wordt naar alle partijen, maar ook een overleg waarop een nieuwe operatie gepland wordt.

Slikmoeilijkheden die groter worden en heel wat slapeloze uurtjes veroorzaken, maken de vermoeidheid niet minder.

Een dochter die het bij momenten moeilijk heeft met zichzelf en haar falende lichaam vraagt nabijheid en een voelende hand, maar eist vooral veel energie die er niet meer is.

Vervoersproblemen, een haperende tillift en een vervelend doend vaph laten het zorgen voor soms op de achtergrond verdwijnen door de zorgen hierrond.

Maar buiten schijnt de zon en genieten de scharrelende kippen van het zonnetje. Het door de echtgenoot geschuurde terras lonkt naar de tuinzetels en een vroege vlinder verkent het onkruid in de tuin. Ik laat me verwarmen en samen met onze prinses verslaan we lama’s en pechvogels. Ik voel de lente komen in het topje van mijn pink en hoop op veel mooie zonnige dagen zodat ook de wolken in mijn hoofd weer opklaren.

5 gedachten over “Snelheid”

  1. Ik heb niet meteen de juiste woorden. Ik heb heel veel bewondering voor jou en je familie. Een hartverwarmende knuffel

  2. Je geeft weer op een mooie wijze het moeilijke, zware, hoopvolle en positieve gevoel weer van ouders die steeds het beste van zichzelf geven voor hun kind en gezin.
    Ik heb hiervoor veel bewondering.

  3. Wil jullie zoveel steun geven wat ik kan; maar vind de woorden niet, ik hoop tot de pijn en de moeilijkheden kunnen verholpen worden en tot die stomme VAPH niet te lang meer op zich laten wachten en jullie de hulp bieden waar Elselien recht op heeft.

    Dikke X van me en een virtuele knuffel X

  4. Lieve Ilse toch, je liefde, je moederliefde houdt je overeind. Wij sturen mooie gebeden en gedachten van moed en zoveel mogelijk mooie liefdevolle momenten voor jullie.
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *