toch wat sneller

Gisteren moesten we weer maar eens naar Brussel.  Deze keer mocht de dochter een nieuw korset gaan passen.  Terwijl we zaten te wachten in de gang, kwam ook de neuroloog voorbij.  Zij informeerde bij Elselien hoe ze zich voelde en zo kwamen we ook op de geplande operatie uit.  Toen zij de datum hoorde, vond zij dit wel nog heel lang wachten.

Bij de instrumentenmakers voor het korset, kwam ook dokter Laumen, de orthopedist binnen.  Ik trok dan maar mijn stoute schoenen aan en vroeg of de ingreep echt niet wat vroeger kon.  Tot mijn verrassing wou hij bespreken met de andere orthopedist om eventueel de ingreep te vervroegen naar juni.  Dat leek mij al iets realistischer.

Vandaag waren we nog maar eens in Brussel.  Ook nu kwam de operatie verschillende keren ter sprake.  Anderen beloofden om mee te ijveren voor de datum in juni.  Maar…  terwijl we de rolwagen terug in de auto aan het zetten waren, kreeg ik telefoon van dokter Laumen.  De operatie wordt verzet.  Naar 28 april.  Dit was even slikken.   En toch, we gaan er voor.  Nu nog even in een hogere versnelling schieten om alles georganiseerd te krijgen tegen dan…

3 gedachten over “toch wat sneller”

 1. OK, ga ervoor !!!
  En een extra steuntje kan nooit kwaad, daarom…als alles verloopt zoals het moet, zal ik nog eens mijn befaamde bedevaart herhalen. Je zal zien….
  We wensen jullie alle geluk toe.
  En hoe hectisch dit nu ook mag overkomen, het lijkt mij een heeeeel goed teken dat dit allemaal snel achter de rug zal zijn.
  Go for it, girl !!!!

 2. wow! Een heel stuk sneller plots. Kan me voorstellen dat de nieuwe datum jullie vandaag overvalt. Weet dat we straks allemaal keihard met jullie meeduimen!

 3. Amaai zeg, die rollercoaster waar jullie inzitten… Ik hoop dat jullie in de komende weken nog wat tijd vinden om samen als gezin nog even te genieten van kleine, leuke dingen zodat jullie vol goede moed de operatie en revalidatie tegemoet gaan! Wij duimen voor jullie mee!!

  Aan Elselien:
  Elselien, je bent met stip de meest flinke en moedige 12-jarige die ik ken! Proficiat!

  PS: voor Elselien ook nog een dikke knuffel van Elia en Jill!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *