Bijwerking

Ik had de bijsluiter al gelezen, dus wist ik wel dat er heel wat mogelijke bijwerkingen zijn. In diezelfde bijsluiter stond echter ook dat je niet steeds last hebt van die extra’s. Ik hoopte dan ook dat onze prinses niet te veel problemen zou hebben. Helaas, ik had beter moeten weten. Na een dag of drie begonnen de buikkrampen en de griepachtige warm/koudaanvallen. Nog eens twee dagen later was er de extreme diarree en kreeg dochterlief last van rode vlekken.  Vrijdagochtend heel vroeg stuurde ik een mail met een vraag om hulp naar de neuroloog en de gastro-enteroloog. Twee uur later kreeg ik reeds een antwoordmail van dokter twee en even later belde ook dokter één. Zij had even overlegd met de oncoloog en er was besloten om de kuur na amper een week even te onderbreken. Jammer genoeg zien we toch nog nieuwe neveneffecten ontstaan. Ook haar gezicht is nu helemaal rood en staat vol met honderden pukkeltjes. Haar hoofdhuid trekt en jeukt en voelt warm aan. Gelukkig is de diarree wel weer gestopt. Straks vertrekt er nog maar eens een mail naar de neuroloog. Hopelijk kunnen de artsen ook voor dit probleem een oplossing verzinnen.

Vanuit huize giraffenvlekjes is er trouwens ook leuk nieuws. Naast de eenzame vis en de hyperactieve dwerghamster is ons gezin vandaag uitgebreid met Erika en Rafaella, de twee kippen die onze tuin moeten helpen onkruidvrij te maken.  Ze voelden zich al snel thuis in hun spiksplinternieuwe hok. Hopelijk volgen er nu binnenkort ook verse eitjes. Dat zou pas een fijne bijwerking zijn.

5 gedachten over “Bijwerking”

 1. Welkom Erika en Rafaella!
  Maar he seg, wat naar nieuws weer voor prinses… hopelijk toveren ze snel weer iets uit die hoge hoed x

 2. Lieve Lieve Elselien,

  Wat had ik graag gezien dat dit keer de ellende je bespaard had kunnen blijven, en dit iets zou zijn waar je je juist beter van zou voelen.
  Vind het dan ook niet leuk om te lezen dat heel de lijst met bijwerkingen weer jou padje kruist.

  Ik heb bewondering voor je doorzettingsvermogen. En je positiviteit, hoe moeilijk je het soms ook hebt. Je bent een topper,een strijder en een voorbeeld voor vele !

  Lieve groetjes!

  P.s: benieuwd naar de gezinsuitbreiding. Leuk!!! Kippetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *