Drie

Vandaag is onze prinses gestart. Drie kleine witte pilletjes liggen vanaf nu elke ochtend klaar in het potje met de andere pillen. Deze chemogriezeltjes hebben de taak om de groei van de tumoren te stoppen. We duimen zo hard dat ze hun opruimwerk zullen doen zodat we de pijnstilling weer wat kunnen verminderen. De bijwerkingen in de bijsluiter lezen trouwens als een medische triller, maar hopelijk blijft alles wat onder controle.  

Ondertussen vullen we de goede momenten op met fijne dingen. Vandaag trakteerde kleine grote zus onze held op een filmuitstap. De draken zorgden achteraf voor dolle verhalen en veel gelach en de namiddag werd afgesloten met ijs en pannenkoeken om duimen en vingers van af te likken. 

Nu is onze held haar pijp uit. De pijn vraagt veel van haar (al zo beperkte) krachten, maar vandaag zagen we toch weer een blije en gelukkige dochter en daar gaan we voor.  

Drie kleine witte pilletjes met een onuitspreekbare naam, drie pilletjes met de belofte van een nieuw begin, drie pilletjes waarin al onze hoop zit, drie pilletjes…

5 gedachten over “Drie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *