een stapje terug

Deze namiddag heeft onze prinses al slapend doorgebracht.  Pas na vier uur werd ze terug wakker.  Jammer genoeg voelde ze zich niet meer zo super, maar toch wou ze nog even met de lego spelen.  Voor de rest heeft ze vooral naar TV gekeken.  Het avondeten heeft ze aan zich laten voorbij gaan.  Ze had helemaal geen zin.

Plots voelde ze zich helemaal niet meer goed.  Ik moest zo snel mogelijk een nierbekkentje nemen en was nog net op tijd.  Het braken was echter zo hevig, dat nadien ook de lakens moesten ververst worden.  Nu heeft ze ook wat hoofdpijn.  Hopelijk voelt ze zich morgen weer een stuk beter.

Uit de urinekweek kwam er trouwens ook een beest.  Ze krijgt nu dus bijkomende antibiotica om dit beest weer klein te krijgen.  Morgen mag ze dan ook nog eens mee doen met de studie waar ze in januari ook mocht aan deelnemen.  Haar urine zal dus opnieuw de reis naar Denemarken mogen maken (jammer genoeg mogen wij zelf niet mee, we willen daar ook wel eens naar toe, het is daar heel mooi naar het schijnt)  De kweek uit de stoelgang heeft nog geen resultaat gegeven.  Laat de beestjes maar thuis blijven, die moeten echt niet steeds bij de dochter komen wonen.

 

2 gedachten over “een stapje terug”

  1. Al die antibiotica! Als die beestjes maar niet resistent worden, want dat is natuurlijk de angst! Enkele operaties zo vlak achter elkaar; geen wonder dat Elselien zoveel slaapt en moest braken. Haar lijf is wel heel hard aan het werk om die anaethesie weg te werken en de nieuwe ingrepen te verwerken. Lakker laten slapen!xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *