heet

Wat een nacht.  Na een dag van heel ziek zijn, kwam er een nacht waarin ik hoopte dat het stilletjes aan zou beteren.  Jammer genoeg was dat niet onmiddellijk merkbaar, integendeel zelfs.  De temperatuur in de kamer liep op tot 27,1° en die van Elselien steeg ondanks alle medicatie tot 40,4°.  Het is dus een nacht geweest van elk uur temperatuur controleren, bloeddruk in het oog houden, een 5-tal keer medicatie geven, weer maar eens stalen nemen van het bloed en de urine, de kinderarts aan het bed en tussendoor toch nog wat proberen slapen.

Nu is de koorts weer wat gezakt, maar ik denk dat we toch maar weer eens een mirakel nodig hebben, het is zoals ze nu is wel heel onzeker of we vrijdag zullen kunnen en mogen vertrekken.

6 gedachten over “heet”

 1. Kom naar Brugge Het is hier vandaag frisjes Minstens 10 gr minder dan gisteren. Hopelijk blijft de koorts weg en vinden ze de oorzaak.Ik denk veel aan Elselien en zou in haar plaats willen in die warme kamer liggen zodat zij kon genieten van de vakantie.

 2. Ik duim wel duizend keer dat jullie toch naar de Villa kunnen. Jullie hebben het met z’n allen zo dik verdiend !

 3. Ik duim met iedereen mee zodat jullie morgen naar Villa Rozenrood kunnen gaan ! Het is jullie zo ongelooflijk gegund. Komaan Elselien, je kan het !!! Dikke kus X

 4. Ook wij bidden, duimen, hopen, smeken,… om een mirakel!
  Mogen jullie geen ventilator plaatsen ofzo. Die voortdurende warmte helpt toch echt niet he… Pfff…
  We duimen in ieder geval ook voor een draaglijke nacht! Het is jullie zo gegund en jullie kunnen het zo gebruiken.
  Dikke kus!
  X
  Wij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *