Revabeurs

Als je een kind hebt met een handicap of je hebt zelf een beperking, kom je terecht in een totaal nieuwe wereld.  Je maakt kennis met allerlei hulpmiddelen waar je nog nooit gebruik van had gemaaktof zelfs nog maar kende.  Zo haalden we al een infuusstaander, een tillift, een hoog-laagbed, een rolstoel, een buggy, een speciale stoel en oprijplaten in huis.  In het nieuwe huis komen automatische deuren en ramen en een douchebrancard.  We missen echter nog het één en ander.

Het voorbije weekend was het revabeurs.  Dit is een grote beurs waar heel wat producenten van hulpmiddelen en aanbieders van diensten aanwezig zijn.  Je ziet er de allernieuwste modellen van rolwagens en auto-aanpassingen en vindt er prachtige zaken zoals blitse fietskarren en futuristische loophulpen.  We vonden er gelukkig ook wat we zochten.  De loophulp wordt besproken en de fietskar is gekeurd.  Het eerste wordt gelukkig betaald door het riziv, voor het tweede zullen we nog even verder moeten kijken, want zo een fietsbuggy waar de dochter dan nog gemakkelijk in zit, is echt niet goedkoop en jammer genoeg was er geen standje op de beurs waar geld werd uitgedeeld.

Op de beurs zijn er ook organisaties die aangepaste vakantiewoningen aanbieden.  De dochter heeft haar adresje al gekozen.  Een boerderij waar ze onbeperkt konijnen kan knuffelen genoot duidelijk haar voorkeur.  Niet moeilijk als ze zelfs het konijn mee hebben en op de schoot van onze prinses zetten.  Had het van haar afgehangen, het konijn was mee naar huis gekomen, maar dat zagen we echt nog niet zitten…

 

Een gedachte over “Revabeurs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *