Taart en varkens

Na de dip van vorige week had onze held nood aan wat opkikkers en plots gebeurde er weer heel wat. Op donderdag vroeg de postbode mij of er iemand jarig was, zoveel kaartjes had hij deze week al mee voor onze prinses. Zij vond het schitterend en bij elke envelop die ze opende, werd haar glimlach groter. Toen er uit een pakje een klein schattig gehaakt varkentje tevoorschijn kwam, smolt ze helemaal. Saartje, het biggetje, houdt nu elke nacht naast de bipap de wacht.

Ook vandaag kreeg ze een megaverrassing. Eén van haar beste klasvriendinnen besloot een taart te bakken en lieve L heeft er iets moois van gemaakt. Een legomannetje in suikerpasta versierde mee het gebak, maar verdween al snel in de mond van onze prinses en we mochten allemaal proeven van de overheerlijke bisquit.

Toch is niet alles opnieuw rozengeur en maneschijn. De koorts raakt maar niet onder controle en af en toe voelt ze zich echt niet goed. Een verklaring hiervoor hebben de artsen nog niet gevonden. Hopelijk lost dit probleem zich weer snel op zodat ze fit is voor de operatie van vrijdag en de planning niet moet gewijzigd worden.

6 gedachten over “Taart en varkens”

  1. Wat fijn dat er kleine positieve momentjes zijn. We duimen keihard dat die koorts onder controle komt! Verdorie toch😞 heel veel lieve knuffels van ons vier 😘😘😘😘

  2. Toch fijn dat zovele kaartjes een taart en een biggetje een glimlach toverde op het gezicht van jullie prinses.
    Groetjes van Suzanne en Guy

  3. Hopelijk kan idd de operatie van vrijdag door gaan en haar de hulp opnieuw bieden wat nodig is
    Lieve Elselien je bent idd een beresterke meid, ik wens je veel succes voor je operatie en hoop je koorts idd zal zakken tot het door kan gaan.
    Dikke van me kleine prinses X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *