verlengingen

Een dag wordt een week.  Eén week worden er twee, twee gaan geluidloos over in drie en voor je het weet, is er een maand voorbij.  Zover zijn we nog niet.  Week drie is net begonnen, maar we weten wel dat er verlengingen volgen.  Het bloed wordt nog dagelijks gecontroleerd en al het vocht dat in en uit gaat wordt genoteerd.  Elke dag verschijnen nog een paar artsen aan het bed van Elselien. Als ik eerlijk ben, weet ik ook wel dat ze nog niet in orde is, maar tegenover vorige week zien we wel heel wat verbetering.

Nu hopen we stiekem om met Kerst met ons zessen te zijn.  Het zal afwachten zijn.  Gelukkig kregen we wel al de verzekering van één van de dokters dat we zeker naar Villa Rozerood mogen.  Aangezien daar verpleging is, durven de artsen dat wel aan.  Duimen maar dat er weer niets vreemds uit de lucht valt.

Een gedachte over “verlengingen”

  1. Dat zou geweldig zijn kerst in villa rozerood met het ganse gezin.We zullen onze duimen weer hoog in de lucht steken en de kaarsjes laten branden ,Ilse plaats een groot bord voor de deur
    ten strengste verboden voor vieze beestjes!
    groeten Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *