zaterdag

Weer zaterdag, een stille dag dus.  Zelfs in de gangen is de rust teruggekeerd.  Blijkbaar zijn bijna alle kinderen naar huis.  Nu het bijna 1 september is, valt het op dat iedereen naar school wil.  Dit wil zeggen dat het personeel het eindelijk een beetje rustiger krijgt.  Er is weer meer tijd voor een babbeltje, het wachten duurt minder lang.

Elselien vindt de weekend veel te rustig.  We zijn eens naar het winkeltje om de krant gereden, speelden een paar spelletjes en keken televisie.  Natuurlijk kwam ook de kinesite langs voor de daglijkse sessie IPV en oefeningen.  Deze middag heeft ze genoten van haar lasagne en nadien is vake langs gekomen.  Die had soep mee van oma met knapperballetjes!  De dochter heeft deze avond dus genoten van een tas soep met héél veel balletjes of misschien zeggen we beter van balletjes met soep over.

Jammer genoeg was er toch weer een minpuntje.  Ook deze keer was er advies nodig van een dokter.  Als ons spook al een hele dag niet plast en ze nochtans wel veel vocht krijgt (om de blaasontstekingen voor te blijven!) klopt er iets niet.  Ze heeft dus nog maar eens lassix gekregen en gelukkig gaf dit al heel snel verlichting.  Hopelijk blijft het nu lukken en houdt ze niet weer opnieuw vocht op.

Nu slaapt ze al weer een dik uur.  Ook al lijken de dagen zo rustig, toch vraagt het allemaal nog vele inspanning van haar.  Slaap zacht lieve meid!

5 gedachten over “zaterdag”

  1. Hoi Elselien, ik ben zinds gisteren ook bevriend met je mama op fb. En hoorde het nieuws van een vriendin. Ik hoop dat je zoveel als kan zult herstellen, ik ben van 1980 en al 20 keer geopereert, hen ook NF, in 2013 ook van kwaadaardige tumor dat anderhalfjaar daarvoor fibroompje was van 1.5 cm. mijn links been is voor groot stuk verlamd en heb veel pijn, neem dan ook zware pillen en is pijn ”draaglijk” ‘weg’ krijgen ze hem niet dat hadden ze me wel op voorhand gezegt in Pellenberg. Ik hoop dat jij geen pijn hebt en als dat wel zo is, dat de dokters die onder controle kunnen houden x

  2. Lieve Elselien en familie,
    Wat een ‘grote vakantie’ is het voor jullie geweest. Morgen start het nieuwe schooljaar. Ook voor jou, Elselien is dit de grote overstap naar het secundair. Ik wens jou dan ook veel succes. Bednet staat reeds geïnstalleerd in jouw klas, dus binnenkort ben je weer helemaal mee met het reilen en zeilen in Sint Lodewijk en kan je kennis maken met je klasgenoten. Op jouw tempo en mogelijkheden slaag je er ongetwijfeld weer in om positieve resultaten te halen. Een hele dikke knuffel ! Juf Lilyane XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *