rust

Onze kleine held heeft het niet gemakkelijk.  School en revalidatie staan momenteel op een heel laag pitje.  Ook de pijn is af en toe niet te harden.  De pijnscheuten in haar benen en rug zorgen af en toe voor traantjes.  Het vele liggen door al het slapen heeft er ook voor gezorgd dat de drukplek op haar rug is open gegaan.   Deze wonde vraagt nu een heel intensieve verzorging, want een ontsteking op die plaats kunnen we missen als kiespijn.  Gelukkig krijg ik ondersteuning vanuit Brussel.  De wondverpleegkundige stuurde me de instructies nog eens per mail door zodat ik niets kan vergeten.

Naast de vele zorgen rond onze prinses en een paar mensen rondom ons hebben we ook weer terug fijn nieuws gekregen.  De actie Giraffenvlekjes loopt goed.  Vandaag zijn er terug wafels gebakken en vorige week was er een heel geslaagde spaghetti-avond.  Alle beetjes helpen om onze dochter een pracht(t)huis te bezorgen.  Dank je wel hiervoor!

 

Een gedachte over “rust”

  1. Lieve Ilse,als we gezondheid konden kopen dan reisden we de ganse wereld af om centjes in te zamelen,helaas is het niet zo.Ons hart doet pijn als we lezen dat Elselien weent van de pijn,we gaan nog eens een kaars branden voor haar maar ook voor jou Peter en die 3 schatten van kinderen!Houd jullie sterk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *