helden

P2220022

Vandaag is één van de dromen van onze kleine held uitgekomen.  Via vrienden hebben we de organisatie van Bring a Smile leren kennen.  Dit is een organisatie die wensen van zwaar zieke kinderen vervult.  Eén van Elseliens wensen was een ontmoeting met de helden van op Ketnet.  Ze heeft alle afleveringen gezien op TV en ook de film kent ze al helemaal.  Deze ochtend was het dan zover.  Zij wist van niets, maar rond 11 uur werd er aangebeld.  Na een paar grappige vragen van Lesley van Bring a Smile over haar lievelingsdieren (een giraf kan echt niet in onze woonkamer!) werd de vraag gesteld van wie ze momenteel fan is.  Als eerste vermelde de dochter de Helden van Ketnet en dan vooral Nico.  De twee helden die dan reeds in onze gang stonden, mochten toen binnen komen.  Het gezicht van Elselien sprak boekdelen.  Ze begon te stralen.  De rest van haar dag kon niet meer stuk.  Nico en Sieg hebben samen met haar spelletjes gespeeld, Bring a Smile had voor een fantastisch middagmaal gezorgd waar we met zijn allen van genoten hebben, er werden foto’s gemaakt en grapjes verteld.  Sieg toonde een paar knappe goocheltrucs en Nico maakte zowaar een salto in onze woonkamer.  We ontdekten dat Sieg heel graag wint met spelletjes en dat Nico houdt van eten.  Maureen en Dempsey hadden beiden voor een grappig filmpje gezorgd omdat ze er niet bij konden zijn.  De helden wisten zelfs dat Elselien houdt van zure hosties.  Tot slot kreeg ze ook nog een gehandtekend boek van de helden.  Bij het bekijken van de inhoud was het heel duidelijk dat Elselien echt wel een fan is.  Ze herkende elke foto en wist van alles uit welke aflevering het kwam.  Sieg en Nico vonden het fantastisch.

P2220030

Bring a Smile is geslaagd in zijn opzet.  Sophie en Lesley hebben een lach gebracht, niet alleen voor Elselien maar ook voor ons.  Je kind zo zien stralen, doet heel veel deugd.

P2220017

P2220018

P2220034

P2220027

10 gedachten over “helden”

 1. Was er zelf niet bij, maar genet des te meer van het lezen en het zien van de foto’s! En wat de tekst op je t-shirt zegt: Yes girl! You are very pretty!
  Beetje jaloers, maar o zo blij voor jou!

 2. SUPER !!! Wat een enthousiaste en toffe kerels zeg !! Daar heb je toch wel van gedroomd de voorbije nacht 🙂 !

 3. waw geweldig zo een bezoek wil toch iedereen,een glunderende Elselien ,lachende broer en zus en zelfs de mama had er precies zin in bring a smile heeft duidelijk zijn werk goed gedaan ! Nog vééééél napret groetjes Suzanne

 4. Wat fijn om te lezen en te zien!
  Lieve meid, in stilte volg ik heel je verhaal mee.
  Ik loop elke week langs de kamer met jouw naamkaartje, wat hoop ik jou daar snel te zien.

  Lieve knuffel

 5. Wow zeg Moeke. De foto’s spreken boekdelen! Wat een prachtig kado. Knappe mannen ook wel, heeft ze goed gekozen ons Elselien 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *